Κόσμος

Κούβα: Ξεπέρασαν τους 2.000 οι θάνατοι από κορονοϊό

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού στο νησί της Καραϊβικής ανέρχεται ως αυτό το στάδιο σε 2.019 νεκρούς επί συνόλου 294.449 μολύνσεων.

Τα 35 από τα κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δυτική επαρχία Ματάνσας, που παραμένει το επίκεντρο της πανδημίας το τρέχον διάστημα, κατέγραψε 1.449 κρούσματα σε 24 ώρες, ακολουθούμενη από την Αβάνα και τη Σιενφουέγος.

Η εκστρατεία ανοσοποίησης συνεχίζεται με τα εγχωρίως παραγόμενα εμβόλια Abdala και Soberana 2. Το 30% των πολιτών έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...