Κόσμος

“Ποταμός” ο Λεπέν: Χειρότεροι από εχθρικό στρατό οι μετανάστες -Αιχμές για την κόρη του

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη στο περιοδικό Causeur παραχώρησε ο Jean-Marie Le Pen με το θέμα της μετανάστευσης να βρίσκεται πολύ ψηλά στην κριτική του.

Μπορούμε ακόμα να σώσουμε τη Γαλλία από τον μεταναστευτικό κίνδυνο που ένα ολόκληρο μέρος της πολιτικής τάξης έχει καταγγείλει εδώ και πολλά χρόνια; Σύμφωνα με τον Jean-Marie Le Pen, ηλικίας 93 ετών πλέον, ο οποίος ήταν ο πρωτοπόρος αυτού του πολιτικού αγώνα, είναι ακόμα δυνατό αλλά ξεκαθαρίζει να είναι δύσκολο.

"Πρέπει να λάβουμε ψηφίσματα και αποφάσεις που δεν βλέπω να εμφανίζονται καθόλου στη γαλλική πολιτική: κλείστε τις πύλες της πλημμύρας που είναι τα δικαιώματα γης, η οικογενειακή επανένωση, το δικαίωμα ασύλου" , είπε μεταξύ άλλων.

Τόνισε πως ο λόγος για αυτήν την επείγουσα ανάγκη για δράση είναι:"Θα υποφέρουμε ένα δημογραφικό τσουνάμι" . Συγκεκριμένα: εάν οι αρχές δεν ενεργήσουν γρήγορα, «θα μας συμβεί σε μεγάλη κλίμακα αυτό που συνέβη πρόσφατα στη Θέουτα όταν 8.000 εισέβαλαν στην πόλη και οι αρχές δε ήξεραν πως να τους σταματήσουν"

Ο Jean-Marie Le Pen δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει πολεμικές μεταφορές. "Έχουμε εκπαιδευτεί να πολεμούμε και να σκοτώνουμε ανθρώπους με όπλα, μπότες, κράνη, για να μην υπερασπιστούμε τον εαυτό μας ενάντια σε ανθρώπους που έρχονται με τα γυμνά χέρια τους και απλά ζητάνε φαγητό", εξηγεί. Αξιοσημείωτη διαφορά: «Το αποτέλεσμα της εισβολής τους θα είναι το ίδιο, και ακόμη χειρότερο, από αυτό ενός νικηφόρου ξένου στρατού, επειδή ο τελευταίος έχει μόνο μία επιθυμία, και αυτή είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ενώ εκείνοι, θα έχουν μόνο μία επιθυμία, να μείνουν εδώ».

Για να το αντιμετωπίσουμε, πιστεύει ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, χρειαζόμαστε ριζοσπαστική αντιπολίτευση. Ένας υπερβατικός χαρακτήρας που δεν βρίσκεται πλέον στο Εθνικό Ράλι με επικεφαλής την κόρη του, Marine:"Το Εθνικό Ράλι έχασε τον ριζοσπαστικό του χαρακτήρα την ακριβή στιγμή που η κοινή γνώμη, υπό την επίδραση των γεγονότων, ήταν έτοιμη να τον αποδεχθεί" . Μια αποτυχία που ο Jean-Marie Le Pen θεωρεί ότι οφείλεται στην «επιθυμία για δαιμονοποίηση που επέδειξε η Marine» . Μια κριτική που ο ίδιος έχει επαναλάβει πολλές φορές από την απομάκρυνσή του το 2018 και έχει ενταθεί ακόμη περισσότερο από τα απογοητευτικά αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών του Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ