Κόσμος

Τη γραμματέα στη σεξουαλική ζωή της προϊσταμένης της αναγκαζόταν να κάνει μια υπάλληλος σχολείου

Τη γραμματέα στη... σεξουαλική ζωή της προϊσταμένης της αναγκαζόταν να κάνει μια υπάλληλος σχολείου στην πόλη Γιόνκερς της Νέας Υόρκης, η οποία, πέρα από τα εργασιακά της καθήκοντα, αντιμετώπιζε από τη διευθύντρια του Robert C. Dodson School τελείως ανάρμοστες απαιτήσεις!  

Σύμφωνα με το περιεχόμενο μήνυσης που κατέθεσε τη 35χρονη Γκιζέλ Βάσκεζ, η οποία προσελήφθη ως ισπανόφωνη γραμματέας για τη 42χρονη διευθύντρια Εβελίνα Μεντίνα, η γυναίκα που ήταν τότε επικεφαλής του σχολείου διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό. Αντί όμως να κρατήσει την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της, είχε εμπλέξει και την γραμματέα της, αναγκάζοντάς να την φωτογραφίζει με το στρινγκ εντός του σχολείου, και να αποθηκεύει τις φωτογραφίες στο κινητό της, για να μην τις βρει ο απατημένος σύζυγος. Στο κινητό της η γραμματέας αναγκαζόταν επίσης να φυλάει και τις φωτογραφίες που έστελνε ο «παράνομος δεσμός» της διευθύντριας, κάποιες από τις οποίες περιλάμβαναν το γυμνό του μόριο.  

Στη μήνυση που κατέθεσε πρόσφατα η Βάσκεζ αναφέρεται πως στις 24 Μαΐου του 2014 η Μεντίνα της έστειλε μια φώτο ενός άνδρα ξαπλωμένου σε κρεβάτι με τα εσώρουχα, και της ζήτησε να την κρατήσει αποθηκευμένη στη συσκευή της. «Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω τι την έκανε να θεωρεί πως μπορούσε να μου ζητήσει κάτι τέτοιο», λέει η Βάσκεζ στη New York Post, εξηγώντας ότι δεν ήταν φίλες και η σχέση τους ως τότε ήταν καθαρά επαγγελματική.

Η γυναίκα έκανε αυτό που της ζητήθηκε φοβούμενη ότι μπορεί να υπήρχαν συνέπειες στη δουλειά της αν αρνιόταν. Την επόμενη μέρα, η Μεντίνα τράβηξε την γραμματέα της σε ένα γραφείο του σχολείου και της έδωσε εντολή να τη φωτογραφίσει. Αφού της έδωσε το κινητό, κατέβασε το παντελόνι της μέχρι τους αστραγάλους και εξέθεσε τους γλουτούς της, ποζάροντας με το στρινγκ εσώρουχό της. «Σοκαρίστηκα. Κυριολεκτικά πάγωσα. Φοβόμουν ότι αν έφευγα μπορεί να περνούσε απέξω κάποιος μαθητής και να μας έβλεπε». Αφού τράβηξε τη φωτογραφία με το κινητό της Μεντίνα, εκείνη της την έστειλε και της ζήτησε να τη βοηθήσει για να την... επεξεργαστεί. «Ήθελε να σβήσει λίγο την κυττα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ