Κόσμος

Νέα καταγγελία για τον Μεριλιν Μανσον: Βίαζε επί 10 χρόνια μία γυναίκα

Τέλος δεν έχουν οι μπελάδες για τον Μέριλιν Μάνσον μετά από μια νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από μια γυναίκα, που έρχεται να προστεθεί σε έναν μεγάλο αριθμό κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης και μια από έναν εικονολήπτη.

Μία γυναίκα, η οποία διατηρεί την ανωνυμία της, ισχυρίζεται πως είχε σχέση για σχεδόν 10 χρόνια με τον ροκ σταρ, μια χρονική περίοδο κατά την οποία εκείνος την βίαζε και την κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση.

Όπως αναφέρει η ίδια στην αγωγή που κατέθεσε, σύμφωνα με το NBC, «είχε σβήσει από το μυαλό της τις αλγεινές αναμνήσεις του βιασμού της μέχρι το σημείο που έκαναν την εμφάνισή τους [πριν μερικούς μήνες] οι πρώτες καταγγελίες κατά του Μάνσον από την Εσμέ Μπιάνκο και την Έβαν Ράσελ Γουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ιστορία τους ξεκίνησε το 1996, όταν ο Μάνσον έδειξε ενδιαφέρον για εκείνη. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν είχε καταλάβει τις σαδιστικές του τάσεις μέχρι που της έδειξε ένα βίντεο με τον τίτλο «Groupie», στο οποίο ο καλλιτέχνης κακοποιεί μία άλλη γυναίκα την οποία είχε δέσει σε μία καρέκλα. Η καταγγέλουσα περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο τραγουδιστής φαινόταν να πιέζει την γυναίκα να πιει ένα υγρό, το οποίο σε εκείνη έμοιαζε σαν ούρα, ενώ τη σημάδευε ταυτόχρονα με ένα όπλο.

Η γυναίκα πίστευε πως αν «συνεργαστεί» και είναι πρόθυμη να υπακούσει σε ό,τι της έλεγε, θα είχε μία πιο ευνοϊκή τύχη και δεν θα κατέληγε όπως η κοπέλα στο βίντεο. Το θύμα ανέφερε πως όταν βρήκε τη δύναμη και αποφάσισε να φύγει επιτέλους από αυτή την κατάσταση, του επέστρεψε το κλειδί του σπιτιού του, αφού είχε μαζέψει όλα της τα πράγματα. Τότε εκείνος την βίασε ξανά και την απείλησε για την ζωή της, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Μία πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο καταγγέλει η γυναίκα, δεν αφορά ένα πραγματικό γεγονός, αλλά είχε γυριστεί για τις ανάγκες μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ