Κόσμος

Επίθεση σε Αρμένιο ιερέα από νεαρούς στην Ιερουσαλήμ

Αρμένιος ιερέας Αρμπάκ Σαρουχανιάν δέχθηκε επίθεση από τρεις Εβραίους νέους στην Αρμενική Συνοικία της Ιερουσαλήμ, ενημέρωσε το Αρμενικό  Πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πατέρας Arbak Sarukhanyan τραυματίστηκε από την επίθεση και νοσηλεύτηκε αμέσως, όπου πήρε εξιτήριο  αφού έλαβε την απαραίτητη θεραπεία.


Το Πατριαρχείο απαιτεί από την αστυνομία να διεξαγάγει δίκαιη έρευνα και να τιμωρήσει τους δράστες σύμφωνα με το νόμο, προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη τέτοιων συμβάντων στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έτοιμοι για πόλεμο δηλώνουν οι Τούρκοι χάρη στο τάχα νέο "υπερόπλο της Γαλάζιας Πατρίδας"-Ποιό είναι και τι συνεπάγεται για Αιγαίο-ΝΑ Μεσόγειο;

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η "Γαλάζια Πατρίδα" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής,...