Κόσμος

Διπλωματικό "θρίλερ" Αυστρίας & Τουρκίας με αφορμή την κίνηση Κουρτς

Μια σημαία του Ισραήλ στην οροφή του κτιρίου της αυστριακής καγκελαρίας στη Βιέννη ύψωσε ο Σεμπάστιαν Κουρτς, νωρίτερα σήμερα, εκφράζοντας τη θέση του υπέρ των Ισραηλινών στις μάχες που έχουν ξεσπάσει με τους Παλαιστίνιους της Χαμάς την τελευταία εβδομάδα.

Απίστευτη έκρηξη Καλίν 

Ο προεδρικός εκπρόσωπος της Τουρκίας, την Παρασκευή, επέκρινε τον αυστριακό καγκελάριο Σεμπαστιάν Κούρζ για την ανύψωση της ισραηλινής σημαίας στη στέγη του κτιρίου της καγκελαρίας στη Βιέννη εν μέσω επιθέσεων εναντίον της Παλαιστίνης από το εβραϊκό κράτος.

«Αυτό ενθαρρύνει το Ισραήλ να συνεχίσει τις επιθέσεις του εναντίον του παλαιστινιακού λαού», δήλωσε ο Ιμπραήμ Καλίν σε ένα tweet. «Ελπίζω ότι αυτοί οι Αυστριακοί και οι Ευρωπαίοι με αίσθηση λογικής και ηθικής θα απορρίψουν αυτές τις επαίσχυντες πολιτικές».

Ο Κουρτς έγραψε μια φωτογραφία με λεζάντα που ανέφερε: "Σήμερα η ισραηλινή σημαία ανυψώθηκε στην οροφή της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας ως ένδειξη αλληλεγγύης με το Ισραήλ, βρισκόμαστε στο πλευρό σας."

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...