Κόσμος

Συνέντευξη για δουλεία: Την πάτησε χωρίς να γνωρίζει...

Απρόσμενη τροπή πήρε η συνέντευξη για δουλειά που είχε ένας άνδρας, ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία του στο forum «Life Pro Tips», στο Reddit, και αναδημοσίευσε η “Daily Star”.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υποψήφιος, έχασε την ευκαιρία του να προσληφθεί στα πρώτα πέντε λεπτά, αφού είχε μπει στο κτίριο. 

Ο ρεσεψιονίστ τον χαιρέτισε, και εκείνος απάντησε με ένα νεύμα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να του πιάσει κουβέντα, αλλά ο υποψήφιος δεν τον κοίταξε καν και δεν έδειξε καμία διάθεση να ασχοληθεί μαζί του. Ωστόσο, αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι στην πραγματικότητα ο ρεσεψιονίστ ήταν ο διευθυντής προσλήψεων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Όταν τον κάλεσε στην αίθουσα συνεδριάσεων, του εξήγησε πως “κάθε άτομο στην ομάδα μας είναι πολύτιμο και αξίζει σεβασμό” και πως ένιωσε πως ο υποψήφιος δεν ήταν ο κατάλληλος για τη θέση, από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον “ρεσεψιονίστ”. 

“Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, αλλά η συνέντευξη τελείωσε”, του είπε. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Πύρρεια νίκη” των Rafale F4 για τη “Συμφωνία του Αιώνα”: Η εντατική “Παρισινή διπλωματία” εξασφάλισε 200 μαχητικά που θα αντικαταστήσουν τα F-15C/D Eagles του Ριάντ

Στα μέσα Ιουλίου κατέστη σαφές ότι η Γερμανική κυβέρνηση είχε ματαιώσει την πώληση σαράντα οκτώ μαχητικών αεροσκαφών...