Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ισλανδία: Συνεχίζεται η έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα στην χώρα

«Ξύπνησε» για τα καλά ηφαίστειο της Ισλανδίας, κοντά στο Fagradalsfjall, στη χερσόνησο του Ρέικιανς, στη νοτιοδυτική Ισλανδία. Μάλιστα η ηφαιστειακή δραστηριότητα είναι ορατή από την πρωτεύουσα, Ρέικιαβικ.

Μάλιστα θερμοπίδακας έφτασε μέχρι και τα 460 μέτρα, ενώ το ηφαίστειο έχει ξεκινήσει και «βρυχάται» εδώ και ένα μήνα. Το μοναδικό αυτό θέαμα έσπευσαν να δουν από κοντά περίπου 2.500 άτομα, ενώ σύμφωνα με τους ηφαιστειολόγους η δραστηριότητα του ηφαιστείου θα συνεχίσει για καιρό ακόμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Κυκλώνει την Ινδία ο Ερντογάν - Με ποια χώρα εκτός του Πακιστάν συμμάχησε στρατιωτικά η Τουρκία για να χτυπήσει με πόλεμο την Ινδία;

Σε αυτήν την χώρα η Άγκυρα στέλνει βαλλιστικούς πυραύλους και τροχοφόρα άρματα μάχης ενώ κρατά “ζεστό” το θέμα του...