Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Επανέρχονται οι Γάλλοι στρατηγοί: ''Οι ισλαμιστές δημιουργούν γκέτο''

Πρώτοι δημοσιοποιήσαμε με άρθρο μας την “καυτή” επιστολή με θέμα το ριζοσπαστικό ισλάμ και τους κινδύνους που απορρέουν από αυτό για την Γαλλία, την οποία υπέγραψαν Γάλλοι απόστρατοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί προς τον Μακρόν και η οποία όπως δείχνουν τα δεδομένα, προκάλεσε ''σεισμό'' όχι μόνο στην Γαλλία αλλά σε ολόκληρη την ΕΕ.   

«Εάν δεν αποτρέψετε το αυξανόμενο χάος, θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος» προειδοποίησαν οι Γάλλοι στρατηγοί  το Μακρόν.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, έγινε γνωστό ότι ο κύριος εμπνευστής αυτής κίνησης ήταν ο Christian Piquemal, πρώην στρατηγός του γαλλικού στρατού, του οποίου έχουν αφαιρεθεί τα προνόμια, επειδή συμμετείχε σε διαδήλωση κατά των μεταναστών στην χώρα του.

Ο Piquemal, 80 ετών, “μπαρουτοκαπνισμένος” Γάλλος πρώην στρατηγός της Λεγεώνας των Ξένων, ηγείται των κίνησης Γάλλων αξιωματικών και υπαξιωματικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Piquemal, ο οποίος αποστρατεύτηκε το 2000, του αφαιρέθηκε το δικαίωμά να φορά τη στολή του, ενώ του πήραν και την ταυτότητα του αποστράτου στρατιωτικού, αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω όπως όλα δείχνουν.

Ο ίδιος προσπάθησε σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, να προειδοποιήσει τον γαλλικό κοινό για «τα ισλαμικά γκέτο στα περίχωρα των γαλλικών πόλεων», προειδοποιώντας ότι απαιτείται κρατική “παρέμβαση”.

Ουσιαστικά μιλά για αυτόνομες ισλαμικές εγκαταστάσεις κοντά στον οικιστικό ιστό γαλλικών μεγαλουπόλεων, κάτι που είχε διαπιστωθεί και στο Βέλγιο πριν μερικά χρόνια, κατά την καταδίωξη τζιχαντιστή, για τον οποίο απαιτήθηκε η είσοδο ειδικής δύναμης της βελγικής αστυνομίας στο  προάστιο των Βρυξελλών Μολενμπίκ (Molenbeek-Saint-Jean).

Ο πρώην στρατηγός, ανέφερε στην επιστολή του προς τον Μακρόν περί “αυξανόμενου χάους”, που ενέχει τον κίνδυνο δημιουργίας εμφυλίου πολέμου.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την δράση της Miili Gorus, μιας τουρκικής ισλαμικής οργάνωσης, η οποία απειλεί χώρες που ζει μεγάλος αριθμός Τούρκων πολιτών.
       
Ο έτερος στρατηγός ήταν ο Emmanuel de Richoufftz, «στρατηγός των προαστίων», απόφοιτος της διάσημης στρατιωτικής σχολής Saint-Cyr, που ιδρύθηκε από τον Ναπολέοντα.

Ο de Richoufftz, υπηρέτησε ως σύμβουλος στον Γάλλο πρωθυπουργό Pierre Mauroy από το 1981 έως το 1984.
Υπηρέτησε στο Ιράκ, την Αφρική και τη Βοσνία. Είναι γνωστός ως «στρατηγός των προαστίων» αφού έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Ένας ακόμη αργοπορημένος πόλεμος”, το 1992.

Επίσης ο ίδιος προσπάθησε να προειδοποιήσει την Γαλλία για τα «αληθινά γκέτο στα περίχωρα των πόλεων», ενώ συμμετείχε  στο κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις τοπικές εκλογές στο Le Grau-du-Roi το 2019.

Πέρυσι αποχώρησε από το κόμμα της Λε Πεν, για να συμμετάσχει στο Debout la France («France Arise»), ένα δεξιό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα.

Επίσης έχουμε τον Jean-Pierre Fabre-Bernadac, πρώην αρχηγό της γαλλικής αστυνομίας και επικεφαλής του  ιστότοπου Place Armes, ο οποίος είναι «ανοιχτός σε όλους τους εν αποστρατεία και εν ενεργεία Γάλλους στρατιωτικούς που αγαπούν τη Γαλλία και συνειδητοποιούν ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός μεγάλου κινδύνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2018, συμμετείχε σε διαδηλώσεις των “κίτρινων γιλέκων”  κατά της κυβέρνησης του Μακρόν. Σε μια πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή, ο Fabre-Bernadac μίλησε για «omerta», γύρω από το ζήτημα της μετανάστευσης,υποστηρίζοντας ότι οι δολοφονίες και οι επιθέσεις που διαπράχθηκαν από μετανάστες δεν είχαν κάλυψη από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος το ονόμασε «φοβερό διπλό πρότυπο». Σε μια άλλη πρόσφατη εμφάνιση των μέσων ενημέρωσης ο Γάλλος πρώην στρατηγός είπε: «Οι Γάλλοι δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς αλλά εμπιστεύονται τον στρατό».

Επίσης, έχουμε τον Πτέραρχο ε.α Antoine Martinez, ο οποίος είναι επικεφαλής του ιστότοπου Volunteers for France.Σε ένα βίντεο που γυρίστηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους για το κανάλι Volunteers for France στο Youtube, ο Martinez περιέγραψε πώς η κρίση του κορονοϊού κάλυψε αυτό που πιστεύει ότι είναι το πιο πιεστικό θέμα και αφορά την ισλαμική ριζοσπαστικοποίηση.

«Στην πραγματικότητα, δεν έχει νόημα να στέλνουμε τους στρατιώτες μας σε εξωτερικά θέατρα για να μας προστατεύσουν, διότι θα απαιτηθεί να πολεμήσουν στο έδαφος μας”, δήλωσε ο ίδιος.

Οι 20 στρατηγοί που υπόγραψαν την επιστολή στον Μακρόν είναι: Christian Piquemal, Gilles Barrie, François Gaubert, Emmanuel de Richoufftz, Michel Joslin de Noray, André Coustou, Philippe Desrousseaux de Medrano, Antoine Martinez, Daniel Grosmaire, Robert Jeannerod, Pierre Dominique Aigueperse, Roland Duboise, Dominique, Dominique de Cacqueray, Roger Prigent, Alfred Lebreton, Guy Durand και Gérard Balastre.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ