Κόσμος

Πρίγκιπας Χάρι – πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η μεγάλη συνάντηση μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Γέφυρες επικοινωνίας φαίνεται ότι προσπαθούν να αποκαταστήσουν ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Τον «πάγο» που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους φαίνεται ότι επιχειρούν να «σπάσουν» ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με αφορμή την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο εγγόνια του πρίγκιπα Φίλιππου είχαν μια συνάντηση διάρκειας δύο ωρών μετά την κηδεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες παρών στη συνάντηση ήταν και ο πατέρας τους και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την Daily Mail, μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι ενδέχεται να καθυστερήσει την επιστροφή του στις ΗΠΑ και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, προκειμένου να δώσει το «παρών» στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, την Τετάρτη.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται, δηλαδή, να έχει κλείσει ένα open εισιτήριο για επιστροφή στις ΗΠΑ γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στα 95α γενέθλια της γιαγιάς του, τα πρώτα χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Συνολικά την κηδεία παρακολούθησαν 13 εκατομμύρια στη Μεγάλη Βρετανία – οι 11 εκατομμύρια είδαν την κηδεία μέσω του BBC, οι 2,1 εκατ. μέσω του ITV και 450.000 μέσω του Sky.

Όπως αναφέρει ο Guardian την κηδεία της βασιλομήτορος, της μητέρας, δηλαδή, της βασίλισσας Ελισάβετ, είχαν παρακολουθήσει 10,4 εκατομμύρια τηλεθεατές με το απόλυτο ρεκόρ να έχει καταγραφεί στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα την κηδεία της οποίας, το 1987, παρακολούθησαν 32 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Για την ώρα, πάντως, έχει υπάρξει «σιγή ιχθύος» από το παλάτι μετά την κηδεία του Σαββάτου με τα μοναδικά λόγια να έχουν αποτυπωθεί στην ιδιόχειρη κάρτα που άφησε η βασίλισσα Ελισάβετ πάνω στο φέρετρο του πρίγκιπα Φίλιππου.

«Στη μνήμη του αγαπημένου μου» ήταν οι μοναδικές λέξεις που «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ υπέγραψε ως «Λίλιμπετ», το παρατσούκλι, δηλαδή, με το οποίο την αποκαλούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ