Κόσμος

Αυτό είναι το πολυτελές αυτοκινούμενο με όλες τις ανέσεις

Υπάρχουν όλων των ειδών τα οχήματα που προσφέρονται να σας κάνουν να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας μακριά από το σπίτι. Από παλιά σχολικά λεωφορεία έως ένα Nissan Versa. Αυτό εδώ όμως ξεπερνά κάθε προσδοκία, με το αζημίωτο βέβαια…

Δεν θα θέλατε ποτέ να αφήσετε το πολυτελές εσωτερικό του στον επάνω όροφο, γεμάτο με ξύλο, χρώμιο, καθρέφτες και υλικά υψηλών προδιαγραφών, αλλά μερικές φορές όλοι χρειάζονται ένα μικρό ήσυχο δωμάτιο. Εννοείται πως υπάρχει και αυτό όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο από το RVing με τον Andrew Steele στο YouTube.

Προφανώς, αυτός είναι ο Andrew και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, μια μικρή πόρτα στο πάτωμα οδηγεί σε μια άνετη κουκέτα που εκτείνεται στο πλάτος του RV.

Η κουκέτα καταλαμβάνει βασικά το χώρο της αποθήκης, αλλά δεν πρόκειται για τον υπνόσακο στο χώρο αποσκευών των σύγχρονων πούλμαν.Για το σκοπό αυτό, αρκετά στοιχεία στο εξωτερικό τμήμα έχουν σχεδιαστεί για υπαίθρια ψυχαγωγία, όπως είναι για παράδειγμα το δεύτερο ψυγείο ή ο χώρος για μια μεγάλη τηλεόραση. Φυσικά, να μην ξεχάσουμε πως εντός υπάρχουν δύο τουαλέτες, τρεις νεροχύτες και ένα ξεχωριστό κύριο μπάνιο με ντους.

Όπως θα περίμενε κανείς, τέτοια πολυτέλεια σε ένα αυτοκινούμενο όχημα δεν προσφέρεται σε τιμή ευκαιρίας. Το κόστος ξεπερνά εύκολα τα 2 εκατομμύρια δολάρια όταν πρόκειται για καινούργιο, αν και αυτό το 14χρονο μοντέλο προς το παρόν πωλείται στη Φλόριντα με 500.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ