Αλμπέρτο Φερνάντες
Κόσμος

Κορονοϊός: Θετικός ο πρόεδρος της Αργεντινής

Εμφάνισε συμπτώματα και το τεστ αντιγόνου τον έβγαλε… θετικό.

«Στο τέλος της σημερινής ημέρας (σ.σ.: της Παρασκευής), αφού εμφάνισα πυρετό 37,3 και ελαφρύ πονοκέφαλο, μου έκαναν τεστ αντιγόνου, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό», έγραψε ο πρόεδρος της Αργεντινής στο λογαριασμό του στο Twitter, ανακοινώνοντας ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλμπέρτο Φερνάντες πρόσθεσε πως περιμένει το αποτέλεσμα ενός τεστ PCR που θα επιβεβαιώσει αν έχει μολυνθεί ή όχι.

Ο πρόεδρος της Αργεντινής, ο οποίος έκλεισε χθες, Παρασκευή, τα 62 του, βρίσκεται προληπτικά σε απομόνωση βάσει των πρωτοκόλλων για την Covid-19, όμως εξακολουθεί να εργάζεται και δήλωσε πως είναι «σε καλή φυσική κατάσταση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...