Κόσμος

Ζευγάρι αναδημιούργησε το άλμπουμ του γάμου του 50 χρόνια μετά

Η Καρολίν και ο Κέλι Γκάι γιόρτασαν πρόσφατα την 50ή επέτειο γάμου τους. Και το έκαναν με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο. Δημιούργησαν ένα νέο άλμπουμ γάμου ποζάροντας με τα ίδια ρούχα στην ίδια εκκλησία που παντρεύτηκαν.

Η Καρολίν και ο Κέλι αντάλλαξαν τους όρκους τους στις 12 Μαρτίου 1971 στο DSM First Church στην πόλη Ντες Μουάνς της Αϊόβα. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε και το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί. Η Καρολίν, μάλιστα, είναι επιζών καρκίνου του μαστού και ο Κέλι είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού πριν από 17 χρόνια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.instagram.com/twohoylesphotography/?utm_source=ig_embed

Για να γιορτάσουν την επέτειό τους, η Καρολίν είχε την ιδέα να επιστρέψουν, κατά κάποιον τρόπο, στο παρελθόν, στη μεγάλη εκείνη ημέρα της ζωής τους και να αναδημιουργήσουν μερικές από τις φωτογραφίες του γαμήλιου άλμπουμ τους. Για την προετοιμασία αυτής της φωτογράφησης, η Καρολίν άφησε μάλιστα τα μαλλιά της να μακρύνουν ώστε να είναι στο ίδιο μήκος όπως και πριν από 50 χρόνια.
 

Η νύφη άφησε μάλιστα τα μαλλιά της να μακρύνουν για να φτάσουν στο ίδιο μήκος που είχαν και την ημέρα του γάμου της

Η ιδέα ήταν της Καρολίν και δεν περίμενε πως ο σύζυγός της θα συμφωνούσε. Ο Κέλι είπε ότι συνήθως δεν ενδιαφέρεται για τον εορτασμό τέτοιων περιπτώσεων, αλλά η επέτειος των 50 χρόνων φαινόταν πολύ σημαντική ημερομηνία. Και σίγουρα είναι, επειδή δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που να είναι τυχεροί να έχουν δίπλα τους κάποιον για μισό αιώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έβγαλαν τις ίδιες φωτογραφίες, φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα

Το ζευγάρι επικοινώνησε με τον φωτογράφο Σαμ Χόλι της Two Hoyles Photography. Συναντήθηκαν όλοι μαζί στην ίδια εκκλησία όπου το ζευγάρι είχε παντρευτεί, την παραμονή της 50ής επετείου τους. Η Καρολίν έβαλε το άσπρο νυφικό της, το οποίο ήταν ακόμη σε καλή κατάσταση και ο Κέλι φόρεσε το κοστούμι του. Ο φωτογράφος προσπάθησε να αναπαραγάγει τις εικόνες όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εκείνες του παλιού γαμήλιου άλμπουμ.

Όσο για το τι λέει ο Κέλι για την επέτειο: «Περάσαμε πολλά, αλλά δεν ξέρω εάν έχουμε περάσει κάτι παραπάνω από όσα περνούν άλλα ζευγάρια. Δεν νομίζω ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό. Απλώς βρήκαμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να απολαύσουμε τα καλά».
 

Η νύφη τότε και μετά από 50 χρόνια

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ