Charlie Hebdo
Κόσμος

"Ασέβεια" προ βασίλισσα από Charlie Hebdo: Η Ελισάβετ πνίγει την Μέγκαν

Με τη σκηνή δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ παραλλήλισε την εμπειρία της Μέγκαν Μαρκλ ως μέλος της οικογένειας του στέμματος το γαλλικό περιοδικό.

«Ξεσπάθωσε» εναντίον της βασίλισσας Ελισάβετ το γαλλικό περιοδικό σάτιρας, Charlie Hebdo, με αφορμή τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι και τις αποκαλύψεις που έκανε το ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει μία γελοιογραφία, στην οποία απεικονίζεται η Μέγκαν Μαρκλ πεσμένη στο έδαφος και η βασίλισσα Ελισάβετ να βρίσκεται από πάνω της, πιέζοντάς τη στο λαιμό με το γόνατό της.

Τη γελοιογραφία συνοδεύει ο τίτλος «Γιατί η Μέγκαν εγκατέλειψε το Μπαγκινγχαμ», με το καρτούν της να απαντά «επειδή δεν μπορούσε πλέον να αναπνεύσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκο-ισραηλινή εμπλοκή μετά την είσοδο ισραηλινών μαχητικών στο τουρκικό FIR κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν

Οι Τούρκοι είχαν επικοινωνία με τις ΗΠΑ ενώ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν ξενύχτησε στο κέντρο επιχειρήσεων του...
Ρωσία 0

Τρομερές αποκαλύψεις από Ρώσο σύμβουλο του Πούτιν - Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ από την Στοκχόλμη, εξέδωσε μυστική ετυμηγορία για Ιράν και Ρωσία

Η επίθεση των Ισραηλινών ξεκίνησε στις 13 Ιουνίου, την επόμενη μέρα μετά την έναρξη της επόμενης συνάντησης της Λέσχης...