Κόσμος

Γερμανία- Ελβετία: "Μπλόκο" για επτά μεγάλα μουσικά φεστιβάλ

Τα φεστιβάλ Deichbrand, Hurricane, Southside, Rock am Ring, Rock im Park, SonneMondSterne και Greenfield ακυρώνονται και φέτος λόγω της πανδημίας, ενώ, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, όσοι είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν το 2022.

Εικόνες… χωρίς κορονοϊό από το Rock am Ring

«Λυπούμαστε για αυτές τις ακυρώσεις και μεταφέρουμε την απογοήτευση όλων των συμμετεχόντων. Αλλά προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην διαφύλαξη και την προστασία των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζομένων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κλάους – Πέτερ Σούλενμπεργκ, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα δεν βοηθά να βελτιωθεί η δραματική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος των ζωντανών συναυλιών.

«Το 2021 επρόκειτο να είναι το καλοκαίρι των επανενώσεων (…) αλλά λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης και των περιορισμών που ισχύουν πρέπει να δεχτούμε με βαριά καρδιά ότι τόσο μεγάλα φεστιβάλ δεν είναι προς το παρόν εφικτό να διοργανωθούν», δήλωσε ο διευθυντής της εταιρίας Φρίτγιοφ Πιλς. Είναι χαρακτηριστικό ότι το φεστιβάλ Hurricane, ένα από τα μεγαλύτερα της Γερμανίας, συγκεντρώνει πάνω από 70.000 θεατές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ