Κόσμος

Μουσουλμάνος θεολόγος στην τουρκική τηλεόραση: Ο κόσμος πρέπει να «καθαριστεί» από τους Εβραίους

Ο κόσμος πρέπει να «καθαριστεί» από τους Εβραίους, και είναι έργο των Μουσουλμάνων να διασφαλίσουν ότι θα σκοτωθούν. Αυτό είπε ο Παλαιστίνιος μουσουλμάνος θεολόγος κ. Maweh Nassar στην τουρκική τηλεόραση, αναφέρει το MEMRI.

Ο Mraweh Nassar είναι Γενικός Γραμματέας του Παλαιστινιακού Υποκαταστήματος της Διεθνούς Ένωσης Μουσουλμάνων Μελετητών (IAMS) στην Ιερουσαλήμ. Και παλιότερα έχει προσελκύσει την διεθνή προσοχή για τις έντονα αντισημιτικές του δηλώσεις.

Το Ινστιτούτο Ερευνών της Μέσης Ανατολής (Memri) αναφέρεται στις νέες αναφορές του Παλαιστίνιου θεολόγου στο τουρκικό εθνικό κανάλι Kanal 9.

“Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί είναι οι Εβραίοι”, λέει ο Mraweh Nassar σε τηλεοπτική εκπομπή.

“Εάν εμείς, ως μουσουλμάνοι, θέλουμε πραγματικά να ζήσουμε με ειρήνη και ασφάλεια, πρέπει να απαλλαγούμε από αυτόν τον εχθρό” συμπληρώνει.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι οι Μουσουλμάνοι θα βιώσουν «καλύτερες μέρες» μετά τη δολοφονία των Εβραίων, σύμφωνα με αυτό που περιγράφεται στα Χαντίθ, όταν ο κόσμος «καθαριστεί» από τους Εβραίους. Τα Χαντίθ είναι μια συλλογή κειμένων που λέγεται ότι απεικονίζουν τη ζωή του μουσουλμάνου προφήτη Μωάμεθ, που καταγράφηκαν πολύ μετά το θάνατό του, και αποτελούν σημαντική οδηγία για πολλούς μουσουλμάνους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ