Κόσμος

Νοσοκόμος είχε σεξουαλική επαφή με ασθενή με κορονοϊό σε νοσοκομείο της Ινδονησίας

Σύμφωνα με βρετανικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένας νοσοκόμος σε νοσοκομείο της Τζακάρτα τέθηκε σε αναστολή γιατί έκανε σεξ χωρίς προστασία με έναν ασθενή με κορονοϊό. Αυτό αναφέρει και η «De Telegraaf» . Επιπλέον, ο νοσοκόμος είχε βγάλει τα προστατευτικά του ρούχα για να κάνει σεξ με τον ασθενή.

Ο ασθενής και ο νοσοκόμος, και οι δύο άνδρες, έκαναν σεξ στην τουαλέτα στο Wisma Atlet Hospital στην Τζακάρτα. Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο της εθνικής οργάνωσης νοσοκόμων.

Ο ασθενής είχε δημοσιεύσει ένα “τιτίβισμα” στο Twitter με αναφορά σε ένα μήνυμα μέσω WhatsApp που περιείχε "λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος των γεννητικών οργάνων τους" και μια φωτογραφία "της πράξης". Η φωτογραφία δείχνει επίσης πώς τοποθετούνται προστατευτικά υλικά στο έδαφος.

Και οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια. Απαγορεύεται αυστηρά τόσο η πορνογραφία όσο και η ομοφυλοφιλία στην Ινδονησία. Ο ασθενής, ο οποίος είναι ακόμη μολυσμένος, παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ ο νοσοκόμος εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ