Ντιέγκο Μαραντόνα
Κόσμος

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ανάβει φωτιές η δήλωση του εισαγγελέα για τον θάνατό του

Νέα δεδομένα στο «σίριαλ» για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα έφεραν οι δηλώσεις του εισαγγελέα του Σαν Ισίντρο ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο «Ντιεγκίτο» δεν έκανε την κατάλληλη θεραπεία για την καρδιά του.

«Δεν έλαβε καθόλου φάρμακα για την καρδιά του» είπε για τον Αργεντινό θρύλο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κανείς δεν φρόντισε τον ασθενή, είμαστε σε διαδικασία ένοχης συμπεριφοράς εκ μέρους των γιατρών σε μια περίπτωση σοβαρής αμέλειας» ανέφερε στην εφημερίδα «La Repubblica».

«Ο ασθενής δεν παρακολουθούταν, δεν ήταν υπό συνεχή ιατρική επίβλεψη όπως απαιτούσε η κατάσταση του. Δεν πήρε κανένα φάρμακο για την καρδιά του.

Αναμφίβολα, ο γιατρός του ήταν ο δρ. Λεοπόλοντο Λούκε που διηύθυνε μια ελλιπέστατη φροντίδα στο σπίτι και τελείως ανοργάνωτη. Ο ασθενής τον εμπιστευόταν τυφλά.

Ο Λούκε χαρακτηρίστηκε ως «ένας άνθρωπος που λάτρεψε τον πρωταθλητή και ήθελε να τον καταγράψει η ιστορία ως τον γιατρό που έσωσε τον Μαραντόνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Λούκε ήταν μέλος της ομάδας που έκανε την εγχείρηση στο κεφάλι πριν από 20 μέρες αλλά δεν την έκανε σε πρώτο πρόσωπο.

Ο Μαραντόνα χαρακτηρίστηκε ως «δύσκολος ασθενής» όμως ο εισαγγελέα επιμένει ότι «έπρεπε να λάβει την αρμόζουσα θεραπεία ακόμα και αν δεν ήθελε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Απόλυτη συνεργασία με τους Γάλλους-Τέσσερα ελληνικά Rafale σε επίπονη αεροπορική άσκηση στη Γαλλία με την επωνυμία «Volfa 2024»

Η αεροπορική άσκηση είναι ιδιαίτερα απαιτητική κατά την διάρκεια της οποίας εκτελούνται σύνθετες αεροπορικές αποστολές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Στρατηγικής σημασίας Ρωσικό σιδηροδρομικό "By-Pass" της γέφυρας του Κέρτς-Τι φοβάται ο Πούτιν και τι προσδοκούν οι Ουκρανοί;

Η νέα σιδηροδρομική γραμμή στρατιωτικού εφοδιασμού θα εξυπηρετεί τον ρωσικό στρατό στην Κριμαία και επίσης τις δίδυμες...