εμβολιασμός στην Αγγλία
Κόσμος

Βρετανία: Αρχίζουν οι εμβολιασμοί στις 7 Δεκεμβρίου στα νοσοκομεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, τα νοσοκομεία της Βρετανίας ειδοποιήθηκαν να ετοιμαστούν για εμβολιασμούς εντός των επόμενων δέκα ημερών. Όπως αναφέρεται, στις 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να φτάσουν τα πρώτα εμβόλια των Pfizer/BioNTech.

Οι πληροφορίες του Guardian τονίζουν ότι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι υπεύθυνοι του εθνικού συστήματος υγείας τονίζουν ότι μόλις πάρει έγκριση το εμβόλιο, κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, θα κινηθούν οι διαδικασίες για την άφιξή του στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ παραλαβές αναμένεται να γίνουν και στις 8 και 9 του μήνα.

Από εκεί και πέρα, το πλάνο της κυβέρνησης για εμβολιασμό πρώτα των ηλικιωμένων και των νοσηλευτών που παρέχουν βοήθεια σε σπίτι ή ιδιωτικές κλινικές φαίνεται να μην είναι εφαρμόσιμο για την ώρα,.

Και αυτό αφού κατά την μεταφορά του από το εργοστάσιο των Pfizer/BioNTech στο Βέλγιο υπό συνθήκες ψύξης, το εμβόλιο μπορεί να μετακινηθεί μόλις μια ακόμη φορά από τα σημεία που θα φυλάσσεται και έτσι οι μόνοι που θα εμβολιαστούν σε πρώτη φάση είναι όσοι εργάζονται σε νοσοκομεία. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...