τουαλέτα στην Αυστραλία
Κόσμος

Άκουσε θόρυβο στη τουαλέτα και αυτό που αντίκρισε της έκοψε τα πόδια

Η οικογένεια χρειάστηκε να καλέσει ειδικούς για να αντιμετωπίσουν τον 2,5 μέτρων πύθωνα που είχε μπει στο σπίτι της και διέλυε το μπάνιο της στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι σχετικές εικόνες αναρτήθηκαν και στο Facebook από την ομάδα Gold Coast Snake Catcher - South East Reptile Relocations, που κλήθηκε στο σπίτι στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας για να απομακρύνει το τρομακτικό ερπετό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια φωτογραφία από την τουαλέτα του σπιτιού φαίνονται αντικείμενα πεταμένα στο έδαφος, ενώ στις άλλες φαίνεται το φίδι να ψάχνει διέξοδο.

«Μια οικογένεια ξύπνησε από αυτόν τον πύθωνα απόψε που όχι μόνο μπήκε μέσα αλλά άρχισε να διαλύει το μπάνιο στην αποτυχημένη προσπάθειά του να αποδράσει», ανέφερε το κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες.

«Ευχαριστώ Μιτς. Σώζεις ζωές! Πανέμορφο φίδι αλλά λίγο τρομακτικό», σχολίασε μέλος της οικογένειας κάτω από την ανάρτηση.

Ο Νοέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας της άνοιξης στην Αυστραλία, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό τα φίδια να κάνουν την εμφάνισή τους ψάχνοντας για τροφή, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent.

A family in Tallebudgera was woken up by this Carpet Python tonight which not only welcomed himself inside but began...

Posted by Gold Coast Snake Catcher - South East Reptile Relocations on Monday, November 23, 2020

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ