Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ο νέος ΥΠΟΙΚ της Τουρκίας έπαιξε ξύλο με τον γαμπρό του Ερντογάν

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μία απίστευτη είδηση αποκαλύφθηκε πριν λίγες ώρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας έπαιξε ξύλο με τον γαμπρό του Ταγίπ Ερντογάν.

  
Την είδηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ παραιτήθηκε επικαλούμενος λόγους υγείας όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αφού κατείχα υπουργικές θέσεις για σχεδόν πέντε χρόνια, έλαβα την απόφαση να μην συνεχίσω την υπηρεσία μου (ως υπουργός Οικονομικών) λόγω προβλημάτων υγείας», ανέφερε ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι χάκαραν τον λογαριασμό του και ότι δεν ανήρτησε ο ίδιος ή οι συνεργάτες του την εν λόγω ανακοίνωση. Έντονη είναι η φημολογία αυτή την ώρα για πολιτικές διεργασίες στην Άγκυρα

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διόρισε τον Λουτφί Ελβάν νέο υπουργό Οικονομικών της χώρας. 

Ο Ελβάν με τον Αλμπαϊράκ δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις και πιάστηκαν στα χέρια στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου της Τουρκίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Η Ελλάδα θα χρησιμοποιεί μόνιμα βουλγαρική αεροπορική βάση για να επεκτείνει επίσημα την παρουσία της στην Μαύρη Θάλασσα

Βούλγαροι Βουλευτές: Εάν τα αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού επιστρέψουν στη Βουλγαρία, η Ελλάδα πρέπει να αναπτύξει...