Γκρέτα Τούνμπεργκ και Ντόναλντ Τραμπ
Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα - Τούνμπεργκ: Χαλάρωσε Ντόναλντ

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ δεν δίστασε να τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ για τον εκνευρισμό του σχετικά με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, χρησιμοποιώντας τις ίδιες ακριβώς λέξεις με τις οποίες της είχε επιτεθεί έναν χρόνο πριν.

Τον θυμόσοφο λαό μας, ο οποίος υποστηρίζει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, επιβεβαίωσε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, τρολάροντας αλά… Ντόναλντ Τραμπ τον Αμερικανό Πρόεδρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νεαρή ακτιβίστρια δεν δίστασε να… ξεπληρώσει τον (άγνωστο για πόσο ακόμα) ένοικο του Λευκού Οίκου με το ίδιο ακριβώς νόμισμα, καθώς φαίνεται πως του το φύλαγε από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πατώντας λοιπόν πάνω στην ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία και τον αυθορμητισμό του, ο οποίος συχνά πυκνά τον οδηγεί σε εκτός εαυτού αντιδράσεις, η Τούνμπεργκ θυμήθηκε τι είχε γράψει ο Τραμπ στο Τwitter τον Δεκέμβριο του 2019, με αφορμή την ανακήρυξή της ως πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό TIME, και απάντησε αναλόγως έναν χρόνο μετά.

«Είναι γελοίο. Η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει με τη διαχείριση του θυμού της και μετά να πάει σινεμά με ένα φίλο. Χαλάρωσε, Γκρέτα, χαλάρωσε» είχε γράψει τότε ο Τραμπ.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1205100602025545730?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1205100602025545730%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fsputniknews.gr%2FIpa%2F202011068796841-I-gkreta-tounmpergk-trolarei-ton-tramp-a-la-tramp-Halarose-ntonalnt-halarose%2F

​Η Τούνμπεργκ, έτσι, η οποία φαίνεται πως δεν ξεχνά εύκολα, αντέγραψε τον Αμερικανό Πρόεδρο και χρησιμοποιώντας τις ίδιες ακριβώς λέξεις, σχολίασε τις δηλώσεις μέσω των οποίων ο Τραμπ αμφισβητεί τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.

«Είναι γελοίο. O Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει με τη διαχείριση του θυμού του και μετά να πάει σινεμά με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Ντόναλντ, χαλάρωσε» ήταν η λίγο καθυστερημένη, αλλά ομολογουμένως εύστοχη απάντησή της.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ