Κόσμος

Βρετανία: Αναστολή πληρωμών στα δάνεια και σε χρηματοδοτήσεις

Σε επέκταση της αναστολής πληρωμών σε πιστωτικές κάρτες, χρηματοδοτήσεις αυτοκινήτων, προσωπικά δάνεια και σε ενέχυρα, προχώρησε σήμερα η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Βρετανίας, ενόψει των αυστηρότερων περιορισμών για τον κορωνοϊό που θα τεθούν σε εφαρμογή αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Οι καταναλωτές που δεν έχουν ακόμη αναβάλει τις πληρωμές τους στο πλαίσιο των οδηγιών που εκδόθηκαν τον Ιούλιο, μπορούν να ζητήσουν αυτήν που διαρκεί έως και 6 μήνες, όπως ανέφερε σε δήλωσή της η Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA).

Για τη βραχυπρόθεσμη πίστωση υψηλού κόστους, όπως τα δάνεια payday, οι καταναλωτές θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αναβολή πληρωμής ενός μήνα, εάν δεν το έχουν ήδη κάνει, όπως αναφέρεται στη δήλωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...