Κόσμος

Έπιασαν και τεμάχισαν τον δολοφόνο και βιαστή ανήλικης (εικόνες)

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Τουκουμάν της Αργεντινής καθώς μια τοπική συμμορία έπιασε τον βιαστή και δολοφόνο ενός εννιάχρονου κοριτσιού και τον δολοφόνησε!

Το περιστατικό συνέβη στο San Miguel στο Τουκουμάν, με τον Jose Guayamas να ακολουθεί την εννιάχρονη, Abigail Riquel, και αφού την άρπαξε στη συνέχεια την βίασε και την στραγγάλισε.

Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι μιας φίλης του για να παίξει και όταν οι γονείς είδαν πως αργούσε να επιστρέψει βγήκαν να την αναζητήσουν. Η έρευνά τους, ωστόσο, τους οδήγησε στη σορό του παιδιού, η οποία βρέθηκε σε ένα παρκάκι, μισοθαμμένη.

Ένας μάρτυρας ανέφερε στην Αστυνομία πως είδε το κορίτσι με τον Guayamas και τότε ξεκίνησε η αναζήτησή του. Όμως οι Αρχές έφτασαν μπροστά σε ένα ακόμα άγριο έγκλημα.

Μια τοπική συμμορία, της οποίας ήταν μέλος ο Guayamas, έμαθε τι είχε κάνει ο 25χρονος και αφού τον χτύπησε μέχρι θανάτου, στη συνέχεια τον διαμέλισε με ματσέτες, αφήνοντας τη σορό του στον δρόμο!

GALLERY

Ο οποίος στη συνέχεια βρήκε φρικτό θάνατο
Το κορίτσι είχε πάει να παίξει σε μια φίλη της, όταν βιάστηκε και σταγγαλίστηκε από τον 25χρονο.
Και η 9χρονη Abigail
Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...