Κόσμος

Κούρδοι ανατινάζουν την τουρκική επικράτεια -Πυρπολήσεις και ένοπλες επιθέσεις

Μονάδες Eκδίκησης που πραγματοποίησαν δράσεις στις περιοχές Μπάτμαν και Άμεντ, έδωσαν το μήνυμα πως “Με αντίσταση θα κερδίσουμε”.


Μονάδες εκδίκησης πραγματοποίησαν δράσης κατά των δυνάμεων των κομμάτων ΑΚΡ-ΜΗΡ, των συνεργατών τους, κατά των εμπόρων ναρκωτικών και αυτών που εκμεταλλεύονται παιδιά. Στη γραπτή ανακοίνωση που δημοσίευσαν αναφέρουν πώς ως λαός δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε αλλά με αντίσταση θα κερδίσουμε το σήμερα και το ελεύθερο μέλλον μας”

ΑΜΕΝΤ

Οι δράσεις της μονάδες εκδίκησης μάρτυρα Ντελάλ Αμέντ είχαν ως εξής : ” Στις 29 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Μπαγαράσι, προκλήθηκαν ζημιές εκατομμυρίων λιρών, όταν πυρπολήθηκε ένα φορτηγό TIR και τα 8 οχήματα τα οποία ήταν πάνω του.

Στις 1/10 στο Μελικαχμετ της επαρχίας Σουρ έγινε δράση με βόμβα ήχου ενώ την ίδια μέρα πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο ενός φασίστα συνεργάτη.

Στις 1/10 στην περιοχή Καιναρτεπέ τιμωρήθηκε ένας έμπορος ναρκωτικών και η ομάδα του.

Στις 2/10 πραγματοποιήθηκε σαμποτάζ σε θωρακισμένο όχημα της αστυνομίας που περιπολούσε επί της λεωφόρου Σεντό στην περιοχή Μπαγλάρ του Άμεντ και έγινε δράση με πιστόλια. Το όχημα υπέστη φθορές ενώ δεν έγινε σαφές αν τραυματίστηκαν αστυνομικοί.

Στις 2 Οκτωβρίου στην περιοχή Μπισμίλ πυρπολήθηκε ένας μετασχηματιστής της υπηρεσίας ρεύματος.

Στις 3 Οκτωβρίου στην περιοχή Κονάκ του Άμεντ, μονάδα αυτοάμυνας μας πραγματοποίησε δράση κατά θωρακισμένου οχήματος της αστυνομίας με βόμβες διασποράς και ατομικά τυφέκια. Εντοπίστηκε πώς τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...