Κόσμος

Σουηδία: 12χρονη βιάστηκε σε «εκτεθειμένη» σε μετανάστες περιοχή

Την Τρίτη το απόγευμα, η αστυνομία έλαβε κλήση για βιασμό στο Rågsved της νότιας Στοκχόλμης. Κατόπιν αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για ένα 12χρονο κορίτσι!

Ένας συγγενής του κοριτσιού ειδοποίησε την αστυνομία στις 20.45. Σύμφωνα με την Carina Skagerlind στην Αστυνομία της Στοκχόλμης, ήταν αρχικά αρκετά ασαφές τι συνέβη. “Πήγαμε στο σημείο και αρχικά ψάχναμε για τον τόπο του εγκλήματος, δεν ήταν πλήρως ασφαλές. Πιστεύαμε ότι θα βοηθηθούμε από τον ειδικό σκύλο αναζήτησης που βρήκε ένα μέρος σε εξωτερικούς χώρους στο Rågsved” αναφέρει η αστυνομία.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με "μερικούς μικρούς τραυματισμούς" και ξεκίνησε μια προκαταρκτική έρευνα για βιασμό. Συγκεκριμένα εκτιμάται επίσης πως είχε υποστεί απειλές ή κάποιο είδος βίαιης κατάστασης. Δεν έχει συλληφθεί ακόμη κάποιος ύποπτος δράστης.

Μέχρι τις 4 το πρωί, οι ειδικοί της αστυνομίας εργάστηκαν επί του θέματος και σήμερα θα πραγματοποιήσουν μια συμπληρωματική ανάκριση με το θύμα και θα εξετάσουν το υλικό από κάμερες στην περιοχή. Αυτό πάντως που προκαλεί πολλούς συνειρμούς είναι πως το Rågsved είναι μια λεγόμενη “ευάλωτη περιοχή” με μεγάλο ποσοστό μεταναστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Γιατί η ελληνογαλλική συμφωνία είναι κολοσσιαίας σημασίας και αλλάζει το status quo σε Αιγαίο-Αν. Μεσόγειο-Τα "δώρα" των νέων [email protected]

To ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκρυπτογραφεί σε πρωτότυπη ανάλυση την σημασία της νέας Ελληνογαλλικής Στρατηγικής Αμυντικής...