Κόσμος

Greta Thunberg: Τώρα και ταινία αφού την ξέχασε η επικαιρότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ό, τι μπορεί κάνει η νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα για να επανέλθει στην επικαιρότητα από την πρώτη γραμμή της οποίας την εκτόπισε απότομα ο κορονοϊός. 

Οι διαμαρτυρίες της Greta Thunberg για το κλίμα και το διατλαντικό ταξίδι της με σκάφος εμφανίζονται στο τρέιλερ για ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Το δίλεπτο teaser για το "I Am Greta" την εμφανίζει να προειδοποιεί για την τύχη του πλανήτη. «Οι άνθρωποι μας λένε πάντα ότι οι νέοι πρόκειται να σώσουν τον κόσμο, αλλά απλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να περιμένουμε», λέει.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει πλάνα από τον Σουηδό σκηνοθέτη Nathan Grossman να ξεκινά με μια σχολική διαμαρτυρία έξω από το σουηδικό κοινοβούλιο. Οι μαθητές σε όλο τον κόσμο αρχίζουν σύντομα να ακολουθούν το παράδειγμα της Γκρέτα, πραγματοποιώντας τακτικές μεγάλες διαμαρτυρίες και η Thunberg καλείται να μιλήσει σε διάφορα συνέδρια. Η ταινία κορυφώνεται με το υπερατλαντικό της ταξίδι της για να μιλήσει στη Σύνοδο Κορυφής Δράσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Το "I Am Greta" έχει παραγωγούς τους Cecilia Nessen και Fredrik Heinig και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 16 Οκτωβρίου, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτόν τον μήνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ