Κόσμος

Ανατροπή! Στρατιώτες έπλυναν τα παπούτσια τους στην ορθόδοξη πηγή

Χθες γράφαμε για την τεράστια πρόκληση στην Ρωσία όπου βέβηλοι έπλυναν τα παπούτσια τους στην πηγή της ζωής σε ορθόδοξο παρεκκλήσι.

Νέα στοιχεία από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσίας εντόπισαν τους Καυκάσιους δράστες και αποδείχθηκαν ότι ήταν στρατιώτες μιας από τις στρατιωτικές μονάδες του Βαλτικού Στόλου. Αυτό αναφέρεται από το Lenta.Ru με αναφορά στο RIA Novosti και στην υπηρεσία Τύπου του εποπτικού οργανισμού.

“Το γραφείο του στρατιωτικού εισαγγελέα της φρουράς του Καλίνινγκραντ ελέγχει την εκπλήρωση των απαιτήσεων της νομοθεσίας για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού, σε σχέση με την ανάρτηση μιας βιντεοσκόπησης στο δίκτυο πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών του Διαδικτύου, η οποία δείχνει μια ομάδα πέντε ανδρών, δύο από τους οποίους πλένουν τα παπούτσια τους σε μια πηγή κοντά στο ορθόδοξο παρεκκλήσι του καθεδρικού ναού του Χριστού Σωτήρος (Καλίνινγκραντ)”, - αναφέρεται στο μήνυμα.

Διευκρινίζεται ότι το Κέντρο Καταπολέμησης του Εξτρεμισμού της Ρωσικής Διοίκησης ΜΙΑ για την περιοχή του Καλίνινγκραντ διενεργεί διαδικαστικό έλεγχο.

Στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία (ROC), ελπίζουν ότι όλοι οι Καυκάσιοι που έπλυναν τα παπούτσια τους με ιερό νερό στην Εκκλησία στο Καλίνινγκραντ θα ζητήσουν συγνώμη για την πράξη τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ