Κόσμος

Αρχηγός κόμματος της Δανίας: Θα πνίξει το Κοράνι στο αίμα των χοίρων και στα ούρα

Την Παρασκευή το απόγευμα, ο Rasmus Paludan, αρχηγός του κόμματος ενάντια στη μετανάστευση και ενάντια στο Ισλαμ, Stram kurs της Δανίας, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη σουηδική πόλη του Μάλμο σε μια εβδομάδα σχεδιάζει να “πνίξει” με αίμα και ούρα χοίρων το ιερό βιβλίο του Ισλάμ. Αυτό είναι για να δείξει να μην πιστεύουν οι Μουσουλμάνοι ότι μπορούν να αποφασίσουν δυναμικά ποιες ιδέες εμείς σε μια δημοκρατία μπορεί να επικρίνουμε ή όχι.

Η εν λόγω διαδήλωση κατά του Ισλάμ στο Fridhemstorget θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 13.00. Οι διοργανωτές ζήτησαν αρχικά να πραγματοποιήσουν τη συνάντηση έξω από ένα τζαμί στην πυκνοκατοικημένη από μετανάστες περιοχή του Rosengård, αλλά αυτό ήταν κάτι που η αστυνομία δεν μπορούσε να επιτρέψει επειδή η αρχή δεν θεωρεί ότι είναι σε θέση να διατηρήσει την ασφάλεια στο χώρο.

Ο Paludan με ανάρτηση στο Facebook ενημέρωσε λεπτομερώς πώς θα πάει το κάψιμο του Κορανίου της επόμενης εβδομάδας. Το κόμμα του το αποκαλεί συνήθως προετοιμασία του "Bacon á la Koran" γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις τοποθετούν μπέικον ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου. Αλλά στη Σουηδία, τώρα θα διασφαλίσουν ότι το Κοράνι θα εμποτιστεί με αίμα από γουρούνια και ούρα από απίστους.

Θέλει να δείξει ότι οι βίαιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αποφασίσουν για τους άλλους...

Ο αρχηγός του δανέζικους κόμματος απαντά στις επικρίσεις ότι θέλει να δείξει την αποστροφή του στο Ισλάμ, το Κοράνι και τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μπορούν να αποφασίσουν δυναμικά ποιες ιδέες μπορεί να επικριθούν και ποιές όχι. Κάποιοι προειδοποίησαν τον Paludan ότι θα μισηθεί από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο ο Paludan λέει ότι ανησυχεί. Αντ 'αυτού, το θεωρεί «τιμή». Υπενθυμίζεται πως προ ετών πάλι από την Δανία είχε ξεκινήσει το μεγάλο ζήτημα με τα σκίτσα του Μωάμεθ, που οδήγησε σε τρομοερές συνέπειες....

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ