Κόσμος

Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια: "Να φοράτε μάσκα" κατά τη διάρκεια του σεξ

Το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια στις ΗΠΑ σπάει τα... ταμπού προσφέροντας κάποιες πρωτοποριακές συμβουλές για σεξουαλική υγεία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Το Πανεπιστήμιο είχε γράψει μια ενότητα με την ονομασία "Covid-19 προβληματισμοί" (βλέπε παρακάτω) στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου Health Center πριν από αρκετές ημέρες, αλλά το έγγραφο αποσύρθηκε αφού το πανεπιστήμιο έγινε αντικείμενο γελοιοποίησης για το περιεχόμενό του, το οποίο στην πραγματικότητα πρότεινε "να φοράτε μάσκα προσώπου κατά τη διάρκεια του σεξ "

"Η βαριά αναπνοή και το λαχάνιασμα μπορούν να προωθήσουν την εξάπλωση του ιού και η χρήση μάσκας μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο", ανέφερε η καταχώρηση στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος είχε επίσης προτείνει την εξάσκηση του "ατομικού σεξ", το οποίο υποθέτουμε ότι είναι ένας πλέον ουδέτερος ως προς το φύλο , politically correct όρος για αυτό που λέγεται αυνανισμός. "Είστε ο ασφαλέστερος σεξουαλικός σας σύντροφος", ανέφερε ο ιστότοπος.

Ο ιστότοπος προσέφερε άλλες εμπνευσμένες σπαρατηρήσεις όπως "Πλύνετε τα χέρια σας για 20 δευτερόλεπτα πριν και μετά τη σεξουαλική δραστηριότητα" και "Δεν γνωρίζουμε εάν το Covid-19 μπορεί να εξαπλωθεί μέσω κολπικού ή πρωκτικού σεξ."

Εν τω μεταξύ, οι συμφοιτητές τους εκ του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ διαφωνούν και είπαν ότι η χρήση μάσκας "δεν είναι πιθανό να αποτρέψει τη μετάδοση εάν ένας από τους δύο έχει COVID-19" όπως καταγράφεται στον ιστότοπό του.

GALLERY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ