Κόσμος

Αδεσποτάκος που σύχναζε σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων τελικά προσελήφθη!  

Η επιμονή κερδίζει!  Ειδικά στις καρδιές των ανθρώπων....

Και αν και λίγοι παίρνουν αυτά τα λόγια τόσο σοβαρά για ένα σκυλάκι από τη Βραζιλία το "θαύμα" που του άλλαξε την ζωή έγινε!  Βρήκε δουλειά, υιοθετήθηκε και έγινε διάσημος.

Νωρίτερα φέτος, το προσωπικό μιας αντιπροσωπείας της Hyundai Prime παρατήρησε τον αδέσποτο σκύλο να περιφέρεται. Στην αρχή, νόμιζαν ότι ήταν απλώς κάτι προσωρινό και πως το κουτάβι σύντομα θα έφευγε, αλλά καθώς περνούσε ο καιρός, ένα πράγμα έγινε εμφανές ...ήταν αποφασισμένος να μείνει. Έτσι τον άφησαν. Η αντιπροσωπεία ονόμασε τον φιλικό αδεσποτάκο Tucson Prime και μάλιστα τον προσέλαβε. Του έδωσαν ακόμη και τη δική του ταυτότητα! 

Παρόλο που υιοθέτησαν τον σκύλο τον Μάιο, η ιστορία άρχισε να γίνεται viral μόλις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αφού ο επίσημος φορέας της Hyundai Brazil δημοσίευσε εικόνες του «pawfessional συμβούλου» στον λογαριασμό τους στο Instagram. Είπαν ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να παρέχει απλώς καταφύγιο στον σκύλο, αλλά η ικανότητά του να χαιρετά και να αλληλεπιδρά με τους πελάτες του έδωσε την δουλειά! Ο διευθυντής του εκθεσιακού χώρου Emerson Mariano δήλωσε ότι τα σχόλια για την εξυπηρέτηση πελατών της Tucson στο κατάστημα ήταν εξαιρετικά θετικά και είπε ότι το περιβάλλον στον οργανισμό τους έχει βελτιωθεί χάρη στην «πολύ φροντίδα και υπάκουη φύση» του σκύλου.

Ο Mariano είπε ότι πολλοί πελάτες επέστρεψαν στο κατάστημα ακόμα και αφού αγόρασαν ένα αυτοκίνητο μόνο για να πουν γεια στον σκύλο και να του δώσουν δώρα. Ο διευθυντής πήρε την απόφαση να πάρει τον σκύλο κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα βροχερής νύχτας όταν ένιωθε τόσο λυπημένος για τον αδέσποτο. Στη συνέχεια, ο Mariano προσκολλήθηκε αμέσως στο σκυλί και πρότεινε να υιοθετήσουν τον Tucson ως μασκότ.

«Σε τελική ανάλυση, η εταιρεία ήταν πάντα φιλική προς τα κατοικίδια, οπότε τώρα, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε αυτήν την ιδέα και στην πράξη, έχοντας το δικό μας κατοικίδιο ακριβώς σε μια πιο περίπλοκη στιγμή με τόσα πολλά εγκαταλελειμμένα ζώα», είπε.

GALLERY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ