Κόσμος

Δυσάρεστα νέα από τον ΠΟΥ: Η πανδημία του κορονοϊού θα έχει «μακρά διάρκεια»

Απαισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΡ, ο ΠΟΥ προειδοποίησε σήμερα πως η πανδημία του κορονοϊού είναι πιθανόν να είναι «μακρά», αξιολογώντας την κατάσταση έξι μήνες μετά το αρχικό ξέσπασμα της COVID-19 τον Δεκέμβριο στην κινεζική επαρχία της Γουχάν.

Μάλιστα, η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ υπογράμμισε «την μακρά διάρκεια της πανδημίας της COVID-19» τονίζοντας παράλληλα πως οι κοινωνικο-οικονομικές πιέσεις αναμένεται να εξουθενωθούν τα παγκόσμια αντανακλαστικά.

Την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί πως στην χώρα μας, το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 110 νέα κρούσματα κορονοϊού, αριθμό - ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Ζωντανή Ενημέρωση: Συναγερμός στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, ήχησαν σειρήνες -Αναφορές ότι χιλιάδες Κούρδοι μαχητές μπήκαν στο Ιράν

Συναγερμός στο Ακρωτήρι λόγω απειλής σε εξέλιξη-Το Κουβέιτ ανακοινώνει απαγόρευση εξαγωγής όλων των ειδών τροφίμων-Πάνω...
Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...