Κόσμος

Η "προφητεία" του Σόρος το 2018: Ο Τραμπ θα εξαφανιστεί το 2020 ή νωρίτερα

Έχοντας προσπαθήσει και αποτύχει να απομακρύνει τον Πρόεδρο Τραμπ από το αξίωμά του αφού δεν αποδέχτηκε ποτέ τα αποτελέσματα των εκλογών στις ΗΠΑ του 2016 ο...προοδευτικός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος  είχε "προφητέψει" την απομάκρυνσή του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2018 στο Νταβός της Ελβετίας. Αφού εξήγησε ότι θεωρεί ότι η κυβέρνηση Τραμπ είναι «κίνδυνος για τον κόσμο», τότε ο Σόρος είπε ότι το βλέπει ως «καθαρά προσωρινό φαινόμενο που θα εξαφανιστεί το 2020 ή ακόμη νωρίτερα», σύμφωνα με το CNBC.

Ο Soros - ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχασε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια μετά τη νίκη του Trump το 2016, ισχυρίστηκε επίσης ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται τώρα σε πορεία για πυρηνικό πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα. "Το γεγονός του πυρηνικού πολέμου είναι τόσο τρομερό που προσπαθούμε να το αγνοήσουμε, αλλά είναι αληθινό", είπε, προσθέτοντας, "Πράγματι, οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε πορεία προς τον πυρηνικό πόλεμο αρνούμενοι να αποδεχτούν ότι [Βόρεια] Κορέα έχει γίνει πυρηνική δύναμη" ."Αυτό δημιουργεί ένα ισχυρό κίνητρο για τη Βόρεια Κορέα να αναπτύξει την πυρηνική της ικανότητα με κάθε δυνατή ταχύτητα, η οποία με τη σειρά της μπορεί να ωθήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να χρησιμοποιήσουν την πυρηνική τους υπεροχή προληπτικά, στην πραγματικότητα να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο για να αποτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο, προφανώς μια αντιφατική στρατηγική. "

«Διακυβεύεται όχι μόνο η επιβίωση της ανοιχτής κοινωνίας αλλά η επιβίωση ολόκληρου του πολιτισμού μας», συνέχισε. Ο Soros πρότεινε μια προσέγγιση «καρότο και μαστίγιο» που θα ενθάρρυνε τη Βόρεια Κορέα να «αναστείλει την περαιτέρω ανάπτυξη πυρηνικών όπλων». Ο Σόρος συνέκρινε επίσης τον Τραμπ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ισχυριζόμενος χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήθελε να δημιουργήσει ένα «κράτος μαφίας» που καταστέλλει τα ατομικά δικαιώματα, αλλά εμποδίστηκε επειδή το Σύνταγμα και οι θεσμοί και η ζωντανή κοινωνία δεν θα το επιτρέψουν. 

Σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχο, ο ίδιος χρησιμοποιεί το ίδρυμά του για να «προστατεύσει τα δημοκρατικά επιτεύγματα του παρελθόντος» και θα κινητοποιήσει τις δυνάμεις του για να βοηθήσει να ηττηθεί ο Τραμπ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...