Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Η Τουρκία στέλνει μαχητικά, πυραύλους & UAV στο Αζερμπαϊτζάν

Οι Τούρκοι δείχνουν ξεκάθαρα με τις κινήσεις τους πως θέλουν να εμπλακούν και επίσημα στον πόλεμο μεταξύ Αζέρων και Αρμενίων! 

Πριν λίγο, Πρόεδρος της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας Ismail Demir, δήλωσε πως η Άγκυρα θα σταθεί στο πλευρό του Μπακού. 

''Θα τους στείλουμε νέα μαχητικά, πυραύλους, UAV. Θα παραδώσουμε νέα οπλικά συστήματα συστήματα στον στρατό του Αζερμπαϊτζάν.''  

Ταυτόχρονα το Γερεβάν κάνει επίδειξη δύναμης, καθώς έβγαλε στον πόλεμο τα νέα του UAV. Η Αρμενία ''θερίζει'' στην κυριολεξία τους Αζέρους, καθώς οι απώλειες για το Μπακού είναι τεράστιες!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα αυτά, την στιγμή που το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν προειδοποίησε την Πέμπτη, ότι οι δυνάμεις του θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν επίθεση ακριβείας στον Σταθμό Ατομικής Ενέργειας Metzamur στη δυτική Αρμενία, εάν το Γερεβάν χτυπήσει στρατηγικές εγκαταστάσεις του Αζερμπαϊτζάν.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, συνταγματάρχης Waqif Dargankhali, δήλωσε:

«Η Αρμενική πλευρά δεν πρέπει να ξεχνά ότι τα τελευταία πυραυλικά συστήματα που είναι διαθέσιμα στον στρατό μας μπορούν να χτυπήσουν τον Σταθμό Ατομικής Ενέργειας Metzamur με υψηλή ακρίβεια, μετατρέποντάς τον σε μια μεγάλη τραγωδία για την Αρμενία». 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ