Κόσμος

Φρίκη! Λευκή μητέρα εκτελέστηκε από τον όχλο του Black Lives Matter επειδή δήλωσε πως «όλες οι ζωές έχουν σημασία»

Μια νεαρή μητέρα σκοτώθηκε από μια συμμορία που ανήκει στο ρατσιστικό-όπως εξελίσσεται- κίνημα ταυτότητας Black Lives Matter. Αυτό αφότου είπε πως «όλες οι ζωές έχουν σημασία». Η Τζέσικα Ντότι Γουίτaκερ δολοφονήθηκε στην Ινδιανάπολη στις 5 Ιουλίου, μόλις 24 ετών. Ήταν αρραβωνιασμένη και αφήνει πίσω και έναν 3χρονο γιο.

Η Whitaker και ο σύζυγός της, Jose Ramirez, περπατούσαν κατά μήκος του Canal Court στις τρεις το βράδυ, μετά τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας των ΗΠΑ, όταν συναντήθηκαν με μια ομάδα διαδηλωτών του Black Lives Matter. Η ομάδα αποτελούνταν από τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα.

Οι υποστηρικτές του BLM διαπληκτίστηκαν με το ζευγάρι και η Τζέσικα απάντησε ότι "όλες οι ζωές έχουν σημασία", λέει ο πατέρας της Whitaker στο The Gateway Pundit.

Ένας άνδρας από την ομάδα λέγεται ότι τράβηξe όπλο, οπότε κι ο Ραμίρεζ έβγαλε το δικό του πιστόλι και το ζευγάρι μπόρεσε να φύγει από τη σκηνή. Αλλά λίγα λεπτά αργότερα, η Whitaker σκοτώθηκε.

"Ανέβηκαν στο λόφο και σκεφτήκαμε ότι είχαν φύγει, αλλά μας περίμεναν να φτάσουμε κάτω από τη γέφυρα. Εκεί πυροβολήθηκε", λέει ο Ramirez για την συζυγό του. “Απλώς έπεσε. Γύρισα και άνοιξα πυρ. Ήταν απλώς μια αντίδραση. Δεν είδα κανέναν και ελπίζω να μην γνωρίσω κανέναν”, λέει ο Ramirez.

 

Οι δράστες παραμένουν ελεύθεροι...

 

Η αστυνομία έφτασε περίπου 40 λεπτά αργότερα, όταν η Whitaker ήταν ακόμα ζωντανή. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στους τραυματισμούς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, χτυπήθηκε από τρεις σφαίρες, δύο στα πόδια και μία στο κεφάλι.

Ο αρραβωνιαστικός του θύματος λέει ότι το πιο δύσκολο πράγμα από όλα αυτά είναι να εξηγήσει στον τρίχρονο γιο της Whitaker ότι η μητέρα του δεν θα επιστρέψει ποτέ.Το θέμα αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τα αμερικανικά ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά τα εθνικής εμβέλειας, κάτι που έχει αναστατώσει πολλούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ