Κόσμος

Γύρισε σπίτι από την καραντίνα και είδε τις πατάτες να καλύπτουν τον τοίχο (εικόνες)

Μπροστά σ’ ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε μία νεαρή γυναίκα, η οποία πέρασε την καραντίνα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, εκτός του δικού της σπιτιού. Για την ακρίβεια, αποφάσισε να μείνει μαζί με τον σύντροφό της, στην οικία του δεύτερου. Ωστόσο, μόλις επέστρεψε στην δική της, την περίμενε μία τρομερή έκπληξη.

Το περιστατικό έγινε στην Γαλλία και… πρωταγωνίστρια είναι η Ντόνα Πορέ. Μόλις η γαλλική Κυβέρνηση ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους, ως ένα μέτρο για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου φονικού ιού, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να αποχωρήσει… βιαστικά από το σπίτι της και να μείνει με τον σύντροφό της.

Όμως, ξέχασε πως είχε αγοράσει μερικές πατάτες, τις οποίες τις είχε αφήσει εκτός ψυγείου. Αυτό είχε αποτέλεσμα, οι πατάτες όχι μόνο να βγάλουν φύτρες, αλλά και να… μετατραπούν σε αναρριχώμενο φυτό, το οποίο άρχισε να καλύπτει τον τοίχο.

«Καθώς άνοιξα την μπροστινή πόρτα, παρατήρησα ένα περίεργο σχήμα στο πίσω μέρος της κουζίνας. Δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν οι πατάτες. Ήμουν τρομοκρατημένη στην αρχή, αλλά αφού συνειδητοποίησα τι ήταν, γέλασα πολύ και μοιράστηκα ένα βίντεο στο Snapchat. Οι φίλοι μου δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελούν. Βρήκαν απίστευτη όλη την κατάσταση», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της Ντόνα.

Δείτε τις φωτογραφίες…
 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ