Κόσμος

Αριστερό...παρεάκι της Γκρέτα έκανε φασαρία σε αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με...φλάμπουρο την δήθεν πολιτική ανυπακοή και το ενδιαφέρον για την κλιματική αλαγή μέλη ακροαριστερής ομάδα με διασυνδέσεις με το “φαινόμενο” Greta Thunberg έφεραν αναστάτωση σε πτήση χθες το πρωί.

Αναλυτικότερα, την Τρίτη το πρωί, μέλη της αριστερής ομάδας απέτρεψαν ένα αεροσκάφος να απογειωθεί από το Landvetter. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν αργότερα από την αστυνομία και τώρα είναι ύποπτοι για παραβίαση του νόμου περί αεροπορίας. Η πτήση της SAS επρόκειτο να απογειωθεί στις 8.35πμ αλλά καθυστέρησε μέχρι τις 9.10πμ. Ωστόσο, στις 9.32 το αεροπλάνο μπορούσε να βγει μόνο στον διάδρομο. Υπήρχαν δύο ακτιβιστές που αρνήθηκαν να καθίσουν. Η αστυνομία ανέβηκε και τους συνέλαβε χωρίς αντιδράσεις. Υπήρχε ένας άντρας στα 65 και ένας στα 40 . Τώρα είναι ύποπτοι για παραβίαση του νόμου για την αεροπορία, δήλωσε στο SVT News ο Christer Fuxborg, εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας στην περιοχή . Ακόμα και στην Αίθουσα Αφίξεων, υπήρχαν 10-15 μέλη για να διαδηλώσουν.

 

Η ομάδα μετέδωσε απευθείας την “πειρατεία” της στο Facebook υπό τον τίτλο "Η πτήση SAS σταμάτησε ξανά από τους αντάρτες - Δεν υπάρχουν χρήματα για την πτήση!".

 

Το δίκτυο Society News, που έφερε στο φως το περιστατικό, έχει ξαναγράψει για την αριστερή ομάδα σε αρκετές προηγούμενες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η Greta Thunberg εμπλέκεται στο κίνημα και ότι ο ιδρυτής της υποβάθμισε το Ολοκαύτωμα και είπε ότι ήταν έτοιμη να χρησιμοποιήσει “θανατηφόρα δύναμη” για να ανατρέψει τις κυβερνήσεις .

Ακόμα και το απόγευμα της Δευτέρας, ακτιβιστές από την ίδια ομάδα εμπόδισαν να απογειωθεί ένα αεροπλάνο από το αεροδρόμιο Ängelholm με μια γυναίκα με κολλημένα τα χέρια της στη μύτη του αεροπλάνου.

 

Είναι προφανές πως οι οπαδοί της Γκρετα αναζητούν την χαμένη δημοσιότητα!

SAS flyg stoppat av rebeller igen – Inga stödpengar till flyget! LIVE: Två klimataktivister befinner sig på ett SAS-flight SK142 från Göteborg till Stockholm med planerad avgång 08.35, för att stå upp för klimatet. De står upp och vägrar sätta sig ner för att på så sätt hindra planet från att lyfta. Aktionen riktar sig mot att skattebetalarnas pengar går till flygbranschen som bidrar till den eskalerande klimatkrisen. Aktionen är en del av Extinction Rebellion Europas #BailoutThePlanet-actionavåg (29 juni - 3 juli). I stället för smutsiga industrier, säger aktivister, måste själva planeten stimuleras med krispaket. -Under den här pandemin har vi en unik chans att påbörja den nödvändiga omställning som krävs för att nå målsättningen i Parisavtalet. Vi kräver att regeringen slutar ösa pengar över flygbranschen som bidrar till klimatkatastrofen och påbörjar omställningen till ett samhälle inom planetens gränser, säger Göran Boardy, en av aktivisterna ombord

Posted by Extinction Rebellion Sverige on Monday, June 29, 2020

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ