Κόσμος

Τον "τύφλωσε" η ζήλεια επειδή του ζήτησε να χωρίσουν και την μαχαίρωσε 21 φορές

Στο δικαστήριο του Νότιου Λονδίνου, ξαναζωντάνεψε ο εφιάλτης της δολοφονίας μιας εγκύου από τον φίλο της. Ο Άαρον Μακένζι τυφλωμένος από ζήλεια εισέβαλλε στο σπίτι της εγκύου φίλης του της Κέλυ Μαίρι Φοβρέλ και την μαχαίρωσε 21 φορές σε όλο της το κορμί επειδή η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν.

Η Κέλυ Μαίρι πέθανε σχεδόν αμέσως ενώ οι γιατροί της πήραν το παιδί επτά βδομάδες νωρίτερα από τότε που έπρεπε να γεννηθεί. Ο δολοφόνος είχε τραυματίσει και το μωρό μέσα στην κοιλιά της με το μαχαίρι. Το μωράκι άντεξε 4 μέρες και τελικά πέθανε και εκείνο. 

Τώρα ο Μακένζι ζητά από το δικαστήριο την επιείκεια του και λέει ότι είχε τυφλωθεί από ζήλεια όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Ουσιαστικά όμως σύμφωνα με τις μαρτυρίες το ζευγάρι είχε χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο πριν τη δολοφονία αλλά ο Μακένζι συνέχιζε να την παρενοχλεί αλλά και να την τρομοκρατεί και να την απειλεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα. 

Όπως είπε ο δολοφόνος μια μέρα πήγε στο σπίτι του θύματος άνοιξε τον υπολογιστή της και βρήκε στα mail της μια απόδειξη από αγορά κάποιου ανδρικού ρούχου. Αυτό λέει τον έκανε να τυφλωθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ