Κόσμος

Σύμβουλος ΟΗΕ: "Να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη"

Από το 2016 όπως έχει αναφέρει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ξετυλίγεται το σχέδιο της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού . Ήταν τότε που ασθένεια «δολοφόνος» αποκαλύφθηκε πως δημιουργήθηκε σε εργαστήρια των ΗΠΑ απειλώντας σοβαρά ολόκληρη την ανθρωπότητα. Επίκαιρο δεν νομίζετε;;

Το θέμα του υπερπληθυσμού του πλανήτη πάντως, ολοένα και περισσότερο απασχολεί τους ειδικούς.

Η Christiana Figueres, εκτελεστική γραμματέας της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι η Γη είναι υπερφορτωμένη με ανθρώπους και ότι πρέπει να σκεφτούμε για την αποσυμφόρηση του πλανήτη .

"Πραγματικά, πρέπει να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να αλλάξουμε γιατί ήδη, σήμερα, υπερβαίνουμε τη φέρουσα ικανότητα του πλανήτη", είπε. Η Φιγκέρες δήλωσε επίσης ανοιχτά νωρίτερα αυτό το έτος ότι ο πραγματικός σκοπός της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι ο τερματισμός του καπιταλισμού. Τώρα, ακόμη και μετά από αυτόν τον ισχυρισμό, συνεχίζει να λέει ότι πρέπει να απαλλαγούμε από ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού λόγω της κλιματικής αλλαγής . Η αξιωματούχος του ΟΗΕ έχει συνηθίσει σε αμφιλεγόμενες δηλώσεις όσον αφορά στην κλιματική αλλαγή. Έχει δηλώσει ότι η Σύμβαση για την Κλιματική Αλλαγή (UNFCC) αφορά «μια πλήρη μεταμόρφωση της οικονομικής δομής του κόσμου». Έχει επίσης επανειλημμένα πει ότι μια κομμουνιστική δικτατορία κινέζικου τύπου είναι πιο κατάλληλη από το συνταγματικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών για την καταπολέμηση της "υπερθέρμανσης του πλανήτη". Η Φιγκέρες είπε στο Bloomberg News πέρυσι πως η κινεζική κυβέρνηση - η οποία συνεχίζει να εφαρμόζει εξαναγκαστικές αμβλώσεις, βρεφοκτονίες και υποχρεωτική στείρωση - "κάνει τα πράγματα σωστά" όσον αφορά την κλιματική αλλαγή. Η επικεφαλής της πιο σημαντικής επιτροπής για την κλιματική αλλαγή του ΟΗΕ παρέχει μια πλατφόρμα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, προωθεί ενεργά μια πολιτική που επιβάλλεται από μια δικτατορία που διώκει τις μητέρες που μένουν έγκυες στο δεύτερο παιδί τους, τις οποίες τις απαγάγουν στο δρόμο και τιςς μεταφέρουν σε κυβερνητικά ελεγχόμενα νοσοκομεία όπου τις ναρκώνουν και το μωρό τους σκοτώνεται, όλα στο όνομα της διάσωσης του πλανήτη.

Η Φιγκέρες σημείωσε ότι μια κομματική διαίρεση στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών "είναι πολύ επιζήμια" για τη θέσπιση σχετικών με το κλίμα νόμων, ενώ το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, καθορίζει τις πολιτικές με διατάγματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ