έγκυος και αστυνομία
Κόσμος

Γαλλία: Αστυνομικοί ρίχνουν κάτω μια έγκυο γυναίκα

Ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει άνδρες ασφαλείας να σπρώχνουν μία μαύρη έγκυο γυναίκα προκάλεσε την οργή στη Γαλλία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, με άνδρες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού «Aulnay-sous-Bois» στο Παρίσι να σπρώχνουν και να τραβούν την επτά μηνών έγκυο γυναίκα, η οποία στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος.

Ο σύντροφος της γυναίκας ακούγεται να φωνάζει «αφήστε την, είναι έγκυος».  Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περιστατικό φέρεται να συνέβη επειδή οι αστυνομικοί της είπαν να φορέσει προστατευτική μάσκα αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF ανέφερε ότι η γυναίκα δάγκωσε και έφτυσε τους άνδρες ασφαλείας και γι΄ αυτό το προσωπικό ενήργησε με αυτό τον τρόπο.

Η έγκυος γυναίκα σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ονομάζεται Ντιατού και μίλησε στο Loopsider αναφέροντας ότι οι κατηγορίες που της προσάπτουν δεν έχουν βάση.

https://www.facebook.com/watch/?v=267825051207469

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...