Κόσμος

Μαντάρα τα έκαναν στην Ιρλανδία! - Πίστευαν πως άγαλμα του Ιησού ήταν της Παναγίας

Οι κάτοικοι μιας γειτονιάς εξεπλάγησαν όταν ένα άγαλμα που πίστευαν ότι είναι της Παναγίας αποδείχθηκε άγαλμα του Ιησού, μετά από έναν πολύ καλό καθαρισμό. Το άγαλμα έξω από το Leo Fitzgerald House του Δουβλίνου υπήρξε σημείο αναφοράς για την κοινότητα εδώ και χρόνια. Ωστόσο, όλοι πίστευαν ότι ήταν της Θεοτόκου.

Η κοινότητα σκέφτηκε πρόσφατα ότι ήταν σωστό να καθαριστεί και ανακάλυψε ότι το άγαλμα που ήταν καλυμμένο με βρωμιά δεν ήταν διόλου η Μαρία, αλλά ο γιος της Ιησούς. Η κοινότητα συγκεντρώθηκε για να καθαρίσει τον κοινόχρηστο χώρο που περιλάμβανε το κόψιμο των φρακτών και τον χημικό καθαρισμό του αγάλματος.

Όταν έγινε ο καθαρισμός, οι κάτοικοι συνειδητοποίησαν ότι έκαναν λάθος για την ταυτότητα του αγάλματος όλα αυτά τα χρόνια.

Η κάτοικος Louise Dowdall είπε στο Dublin Live ότι ούτε αυτή ούτε οποιοσδήποτε άλλος στην κοινότητα μπορεί να πιστέψει ότι δεν είναι το άγαλμα της Παναγίας. Έχουν αρχίσει να αναφέρονται στην ξεκαρδιστική αποκάλυψη ως «Αμόλυντη Εξαπάτηση», με υπονοούμενη αναφορά στην Αμόλυντη Σύλληψη της Παναγίας για τον Ιησού.

"Δεν είναι διόλου η Μαρία είναι στην πραγματικότητα ο γιος της Ιησούς. Γελάσαμε με αυτό. Για χρόνια όλοι πίστευαν ότι ήταν η Μαρία, ακόμη και οι ηλικιωμένοι που ήταν εδώ για γενιές", είπε ο Ντάουνταλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ