σκυλος παρκουρ
Κόσμος

Επιδέξιος σκύλος κάνει παρκούρ με τον ιδιοκτήτη του σαν επαγγελματίας

Όταν ο επαγγελματίας αθλητής παρκούρ από το Βερολίνο, Ντομινίκ Αρέντ, βγαίνει με το μπόρντερ κόλεϊ του, τον Νίντζα, όπως τον ονομάζει, δεν είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς μία συνηθισμένη βόλτα με σκύλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δυο τους ξεπερνούν εμπόδια, με τον Νίντζα να παίρνει το προβάδισμα και να τρέχει επιδέξια κατά μήκος των τοίχων, να πηδά ανάμεσα σε κολόνες και μικρά κενά, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

«Νιώθω χαρούμενος όταν βλέπω τον Νίντζα να κάνει ένα κόλπο, ειδικά όταν το καταφέρνει μόνος του, το οποίο συμβαίνει αρκετά συχνά» αναφέρει ο Ντομινίκ.

«Το να βλέπω την ελευθερία που έχει ο Νίντζα μέσα από το παρκούρ είναι κάτι απίστευτο. Με κάνει να νιώθω ότι κάνω το σωστό. Επίσης μειώνει πολύ το στρες. Νιώθω πολύ πιο χαλαρός όταν τον αφήνω ελεύθερο παρά να περπατάω μαζί του με λουρί» προσθέτει.

Ο 28χρονος αναφέρει ότι το παρκούρ είναι μία καταπληκτική δυνατότητα για έναν άνθρωπο και έναν σκύλο να το κάνουν μαζί. «Είναι καλό για το σώμα και το μυαλό και ένας εξαιρετικός τρόπος για να επικοινωνήσεις και να δεθείς με τον σκύλο σου» επισημαίνει ο νεαρός παρκουρίστας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ