Κόσμος

''Βόμβα'' από ΝΑΤΟ: ''Στην Λιβύη στηρίζουμε τον Σάρατζ!''

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Jens Stoltenberg ανέφερε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να υποστηρίξει την Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνία (GNA).

Ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι δεν είναι δυνατόν να εξισωθούν GNA και LNA, προσθέτοντας ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να στηρίξει την Τρίπολη. 

Πρόκειται για μία περίεργη τοποθέτηση, η οποία φέρνει σε δύσκολη θέση και την χώρα μας, καθώς η Αθήνα βρίσκεται στο πλευρό του Χαφτάρ. Φαίνεται με λίγα λόγια λοιπόν η Συμμαχία να στηρίζει και πάλι την Τουρκία! 

Μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα συμμετέχει στην επιχείρηση ''ΕΙΡΗΝΗ'', ενώ πριν λίγες ώρες πέπλευσε η φρεγάτα «ΥΔΡΑ» (F-452), τύπου MEKO-200HN, προκειμένου να συμμετάσχει στη νέα ναυτική επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στην Κεντρική Μεσόγειο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτος σταθμός της φρεγάτας μας θα είναι η Σούδα, όπου εδρεύει το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) του ΓΕΕΘΑ, προκειμένου εκεί το πλήρωμά της φρεγάτας να εκπαιδευτεί από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου σε επί μέρους αντικείμενα όπως διενέργεια νηοψιών.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...