Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ιταλική Δεξιά προς Μέρκελ-Βρυξέλλες: ''Χωρίς την Αθήνα & την Ρώμη η ΕΕ δεν έχει μέλλον, ξυπνήστε!''

Η Ιταλική Δεξιά όπως έχουμε αναφέρει στο Πενταπόσταγμα δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή κεντροαριστερή Κυβέρνηση της χώρας. 

Τάσσεται κατά του ''κονκλαβίου'' των Βρεξελλών που είναι κατά των Εθνών. Τα δύο κόμματα της χώρας, η Λέγκα  και οι '''Αδελφοί της Ιταλίας'' αντιστέκονται και τηρούν τα ήθη και έθιμα της Χριστιανικής Ευρώπης. 

Εδώ και λίγες εβδομάδες η οργή στην γειτονική χώρα κατά της ΕΕ και κυρίως κατά της Μέρκελ είναι τεράστια. Έχουν αφήσει αβοήθητη τη χώρα και μόνο η Ρωσία και η Κίνα στηρίζουν έμπρακτα την χώρα. 

Πριν λίγα λεπτά, η Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτιδα του εθνικού συντηρητικού κόμματος ''Αδελφοί της Ιταλίας'' και στενή σύμμαχος του Σαλβίνι, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μήνυμα της στο twitter ανέφερε τα εξής:  

''Αυτές οι δύο σημαίες, αυτές οι δύο χώρες αποτελούν τη βάση του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Χωρίς την Ελλάδα και την Ιταλία, η Ευρώπη δεν έχει ρίζες και μέλλον. Ευχαριστώ τους Έλληνες αδελφούς.'' 

Το μήνυμα αυτό ήρθε μετά την πρωτοβουλία της Ελληνική Κυβέρνησης να κυματίζει η ιταλική σημαία συμβολικά στην ελληνική βουλή και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον λαό της Ιταλίας που μετρά πάνω από 13 χιλιάδες θύματα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και είναι η χώρα με τους περισσότερους νεκρούς παγκοσμίως μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ταυτόχρονα παίρνει έκταση το κύμα θυμού και οργής στην Ιταλία κατά της ΕΕ.

Ο αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Φάμπιο Ραμπέλι, για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του ενάντια στη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν στέκεται στο πλευρό των χωρών που πλήττονται από τον κορονοϊό, αλλά και κατά της Γερμανίας για το πείσμα της κατά του ευρωομολόγου κατέβασε την σημαία της ΕΕ από την Βουλή! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

''Ίσως σας δω αργότερα. Ίσως'', λέει με νόημα ο Ραμπέλι, με την εφημερίδα ilgiornale.it να σχολιάζει: ''Ποιος ξέρει, ίσως αυτό το αστέρι στη σημαία εξαφανίζεται για πάντα.''

Παρόμοια βίντεο ανέβασε και ο Σαλβίνι, γράφοντας τα εξής: ''Εάν η Ευρώπη δεν ξυπνήσει, αυτές οι σκηνές θα πολλαπλασιαστούν.'' 

 

https://twitter.com/GiorgiaMeloni/status/1246372389723791362https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1245956155924459520https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6k1rXmCMa7c&feature=emb_titlehttps://twitter.com/FratellidItalia/status/1246335567874449409

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ