Κορωνοϊός στην Ολλανδία
Κόσμος

Ολλανδία: 356 θύματα, 6.500 περίπου τα κρούσματα του κορωνοϊού

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στην Ολλανδία αυξήθηκε κατά 852 και ανέρχεται πλέον σε 6.412, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές της χώρας, προσθέτοντας ότι διακρίνουν ενδείξεις ότι ο ρυθμός διασποράς του ιού στη χώρα πιθανόν αρχίζει να επιβραδύνεται.

«Ο αριθμός των νέων ασθενών που μπαίνουν σε νοσοκομεία βρισκόταν σε ανοδική καμπύλη πρόσφατα» λέει το RIVM.

«Αυτή τη στιγμή αυτό φαίνεται πως γίνεται οριζόντιο. Το συγκεκριμένο στοιχείο ενδέχεται να καταδεικνύει μια μικρή μείωση του ρυθμού διασποράς του ιού».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε