Κόσμος

Κ. Δασκαλάκης: "Φοβάμαι θα προκύψουν πολλές Λομβαρδίες!"

Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (23/03) στο OPEN, η πολιτική ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ολιγωρήσει και τα πράγματα δεν δείχνουν να εξελίσσονται καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πιστεύω ότι υπάρχει κίνδυνος να προκύψει μια ή πολλές Λομβαρδίες εδώ», τόνισε ο καθηγητής.

«Αυτό που συμβαίνει μας δείχνει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή που ξέρουμε και πόσο δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένες τις απλές χαρές που έχουμε σε μια νορμάλ κατάσταση», πρόσθεσε ο κ. Δασκαλάκης και τόνισε ότι αυτή είναι «η στιγμή για υπευθυνότητα και κοινωνική ευθύνηγια να καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτό τον εφιάλτη».

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...