Κόσμος

Το ευφάνταστο κόλπο μιας μητέρας για να πείσει τα παιδιά της να τρώνε φρούτα και λαχανικά

Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά ελκύονται από τις εικόνες και τα χρώματα, καθώς τα βρίσκουν «πιο κοντά» στα γούστα τους. Γνωρίζουμε ακόμη ότι κανένα παιδί δεν τρελαίνεται για φρούτα και λαχανικά.

Αυτή την αγάπη των παιδιών για τα χρώματα εκμεταλλεύτηκε μια μητέρα για να δελεάσει τα δικά της παιδιά προκειμένου να αγοράζουν και να τρώνε περισσότερα υγιεινά τρόφιμα.

Η parenting blogger Jane Stine βρήκε ένα ευφάνταστο τρόπο να κάνει τα παιδιά της να βάζουν στο καλάθι ακόμη περισσότερα φρούτα και λαχανικά όταν τη συνοδεύουν στο σούπερ μάρκετ.

Η μητέρα από τη Μασαχουσέτη είχε βαρεθεί να προσπαθεί να πείθει τα παιδιά της ότι τα λαχανικά κάνουν καλό και ότι πρέπει να βρίσκονται πάντα στο καθημερινό τραπέζι, έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Τι έκανε λοιπόν; Άρχισε να κολλάει σε υγιεινά είδη αυτοκόλλητα της Disney για να τα κάνει πιο ελκυστικά στα παιδιά της. Έτσι, όταν τα παιδιά της τα βλέπουν στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ, εντυπωσιάζονται και τα διαλέγουν από μόνα τους!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10221916936173365&set=a.10204215701693566&type=3

Μάλιστα, μοιράστηκε στο Facebook το απίθανο hack της με μια φωτογραφία μιας κολοκύθας με αυτοκόλλητο του Winnie the Pooh.

Το καλύτερο είναι ότι τα παιδιά πιστεύουν ότι κάνουν εκείνα την επιλογή και είναι πιο πιθανό να φάνε τα λαχανικά με τον αγαπημένο τους ήρωα πάνω. Το parenting hack έγινε αμέσως viral με 16 χιλιάδες likes και 102 χιλιάδες αναδημοσιεύσεις, ενώ οι γονείς που το δοκίμασαν είναι κατενθουσιασμένοι!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ