μικρή Μαντλίν
Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Εξαφάνιση Μαντλίν: Τα νέα πρόσωπα στα οποία στρέφονται οι έρευνες

Ένας 51χρονος εξετάζεται από τις ερευνητικές αρχές σε σχέση με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της τρίχρονης τότε Μαντλίν Μακάν το 2007. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Βρετανίδας σερβιτόρας, Carol Hickman,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

η οποία εργάζεται σε ένα μπαρ σε απόσταση 450 μέτρων από το σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν. Ο Γερμανός Michael Jehle από την πλευρά του, απαντά ότι «δεν ξέρω τίποτα για τη Μάντι. Η αστυνομία ξέρει πού μένω». Η 59χρονη Carol, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror, ο πρώην της είναι ένας «φιλικός άνθρωπος που δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται ύποπτος».

Σημειώνεται ότι τη νύχτα της εξαφάνισης της μικρής, στο Praia da Luz ο Ιρλανδός Martin Smith -που βρισκόταν στο μπαρ που δουλεύει η Carol- όταν έφευγε είδε έναν άνδρα να απομακρύνεται μαζί με ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι. «Θα έλεγα πως σίγουρα ήταν η μικρή. Πρέπει να ήταν. Το μέρος ήταν πολύ ήσυχο εκείνη τη μέρα, οπότε υπολογίζω ότι ήταν η μικρή (σ.σ. στην αγκαλιά του αγνώστου» αναφέρει. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη αυτήν  τη στιγμή ότι ο άντρας θεωρείται ύποπτος από τις αρχές. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ