Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ατζαμήδες ληστές: Κλειδώθηκαν μέσα σε κοσμηματοπωλείο - Βίντεο

Οι απελπισμένες προσπάθειες των ληστών να διαφύγουν από ένα κλειδωμένο κοσμηματοπωλείο έγιναν viral και σκόρπισαν τρελό γέλιο σε αρκετούς χρήστες των social media.

Συγκεκριμένα, τρεις ατζαμήδες ληστές «χτύπησαν» ένα κατάστημα με κοσμήματα στο Λονδίνο, φεύγοντας με λεία 26 χιλ. ευρώ σε κοσμήματα και προκαλώντας ζημιές αξίας 6,5 χιλ. ευρώ στο μαγαζί, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.

Όμως, οι ληστές έγιναν περίγελος στο Διαδίκτυο, γιατί ο υπάλληλος κατόρθωσε να πατήσει το συναγερμό, να κρυφτεί στο μπάνιο και να κλειδώσει τους κλέφτες μέσα στο μαγαζί.

Ένας απο τους ληστές αναγνωρίστηκε από την αστυνομία από τατουάζ
Συνειδητοποιώντας ότι είναι κλειδωμένοι και ότι οι αστυνομικοί καταφθάνουν από λεπτό σε λεπτό, οι ληστές πανικοβλήθηκαν κι άρχισαν τις απελπισμένες προσπάθειες να βγουν από το κοσμηματοπωλείο. Τελικά τα κατάφεραν, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Οι γκάφες τους και ο πανικός τους τούς μετέτρεψαν σε πρόσκαιρους αστέρες των κοινωνικών δικτύων, μιας και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου αναρτήθηκε στα social media από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου κι έγινε viral.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, η αστυνομία έχει ήδη αναγνωρίσει έναν από τους ληστές στο πρόσωπο του Άντριου Έλιοτ, χάρη σε χαρακτηριστικό τατουάζ στο λαιμό, και ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του για τη ληστεία.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ