Κόσμος

Σχέδια κυριαρχίας από την Άγκυρα: "Ισλαμικό ΝΑΤΟ" & "Χαλιφάτο" ετοιμάζει ο Ερντογάν - Για "λύτρωση του Ισλάμ" μάχεται η SADAT

Ο περιβόητος “σκοτεινός στρατηγός” Adnan Tanrıverdi, επικεφαλής της παραστρατιωτικής εταιρείας SADAT και σύμβουλος του Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του η οποία χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από την τουρκική κυβέρνηση, εργάζεται πυρετωδώς για να προετοιμάσει το δρόμο για τον πολυαναμενόμενο mahdi (λυτρωτής του Ισλάμ), τον οποίο περιμένει ολόκληρος ο μουσουλμανικός κόσμος.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του ότι μια ένωση μουσουλμανικών κρατών αναμφίβολα θα γίνει πραγματικότητα μια μέρα, μαζί με την ένωση των ενόπλων δυνάμεων τους, αναβιώνοντας παλιές εποχές και καταστάσεις.

Μιλώντας ο ίδιος σε ένα αντισημιτικό, και αντιχριστιανικό ακροατήριο στο κανάλι Akit TV, στις 23 Δεκεμβρίου 2019, μετά από ένα συνέδριο της Ισλαμικής Ένωσης που διοργάνωσε το τουρκικό Κέντρο Στρατηγικών Ερευνών (ASSAM), ο στρατηγός Tanriverdi δήλωσε ότι οι ισλαμικές χώρες θα πρέπει να παράγουν τα δικά τους όπλα και να τα αγοράζουν μεταξύ τους, υποστηρίζοντας ότι έτσι δεν θα μπορεί κανείς να τους αψηφεί, αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Α.Μποζκούρτ.

https://youtu.be/Xnah4juwNRo

Ο Tanrıverdi πιστεύει ότι η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας θα είναι σε θέση να προμηθεύσει ό, τι απαιτείται σε φίλους και συμμάχους μέχρι το 2023.

Το Συνέδριο της Ισλαμικής Ένωσης είναι μια σειρά συναντήσεων που ξεκίνησαν το 2017 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2023 στην οποία μετέχουν ισλαμικές χώρες.

Το θέμα του τρέχοντος συνεδρίου ήταν η "Καθιέρωση Διαδικασιών και Αρχών της Αμυντικής Βιομηχανίας για την Ισλαμική Ένωση". Ωστόσο ο βασικός ομιλητής στην εναρκτήρια συνεδρίαση, με το όνομα Ali Erbaş, επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, μίλησε για την ανάγκη ένωσης όλων των μουσουλμανικών κρατών, κάτι όχι παράξενο σύμφωνα με τις ριζοσπαστικές και πολιτικές προσδοκίες του Ερντογάν.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην διάσκεψη συμμετείχαν συμμετέχοντες από 44 μουσουλμανικές χώρες.

Οι τουρκικές αερογραμμές ήταν ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο επίσημος αεροπορικός μεταφορέας της Τουρκίας, φέρεται να συμμετείχε στη μεταφορά όπλων στην ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram στη Νιγηρία το 2014.

Ο κρατικός παραγωγός ηλεκτρονικών προϊόντων, η Aselsan, η Havelsan και ο τουρκικός αεροδιαστημικός κλάδος (TAI) ήταν οι υπόλοιποι χορηγοί μαζί με τους δήμους που διοικούν το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ερντογάν.

Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι η τουρκικό ινστιτούτο (ASSAM), προωθεί την ιδέα μιας ισλαμικής ένωσης, η οποία θα ευρίσκεται υπό την αιγίδα του Τούρκου προέδρου.

Υπονομεύοντας τον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας που είναι κάτω από την επίδραση της Σαουδικής Αραβίας και της Αιγύπτου, (και οι δύο έχουν άσχημες σχέσεις με την Τουρκία), ο Ερντογάν ασχολείται με το σχέδιο του να δημιουργήσει την δική του ισλαμική οργάνωση, με σκοπό να αναλάβει την ηγεσία του μουσουλμανικού κόσμου.

https://twitter.com/nordicmonitor/status/1210710113692114945

Ο Tanriverdi (SADAT), ο οποίος εκτός όλων των άλλων είναι και μέλος του ινστιτούτου Στρατηγικών Ερευνών (ASSAM), δήλωσε τα ακόλουθα:

“Το ASSAM είναι ένα κέντρο στρατηγικής έρευνας που επιδιώκει να προετοιμάσει την απαραίτητη νομοθεσία για την ενότητα των ισλαμικών χωρών. Διεξάγει στρατηγική έρευνα σε 6 διαφορετικούς τομείς. Πρόκειται για τομείς που αφορούν την διοίκηση, το νομικό σύστημα, το οικονομικό σύστημα, τα κοινά οικονομικά συστήματα, την αμυντική βιομηχανία, την άμυνα, αλλά και την εσωτερική ασφάλεια, καθώς και τομείς της εξωτερικής πολιτικής.

Η SADAT International Defense Consultancy Company θέτει τις στρατηγικές που παράγει το ινστιτούτο ASSAM στο πεδίο εφαρμογής. Με άλλα λόγια, πρόκειται για έναν οργανισμό σκέψη που  δεν παράγει μόνο στρατηγική, αλλά την θέτει και στο πεδίο εφαρμογής, μέσω μιας εταιρείας αμυντικής βιομηχανίας. Ως αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής που εκπόνησε το ASSAM, δημιουργήθηκε ένα σχέδιο για στρατιωτική τυποποίηση και μετεωρολογικά κέντρα.

Στο πλαίσιο αυτού του έργου, το οποίο ξεκίνησε το 2015, σήμερα η SADAT παρέχει υπηρεσίες και δημιουργεί στρατιωτικά κέντρα τυποποίησης και μετεωρολογίας.

Αυτά τα στρατιωτικά κέντρα τυποποίησης και μετεωρολογίας είναι ιδρύματα και κέντρα που ασχολούνται με την καθιέρωση ορισμένων προτύπων, διεθνών προτύπων και προτύπων των ισλαμικών χωρών σε όλους τους τομείς παραγωγής, τα οποία σχετίζονται με την αμυντική βιομηχανία, όλων των ειδών τις προμήθειες, και την παραγωγή όλων των αναλώσιμων υλικών.

Εν ολίγοις, το ASSAM δεν λειτουργεί μόνο ως οργανισμός σκέψης, αλλά αναπτύσσει επίσης τις εφαρμογές και παράγει λύσεις για τομείς όπου αντιμετωπίζουμε προβλήματα, δοκιμάζοντας νέες λύσεις.

Αν θέλουμε οι ισλαμικές χώρες να χρησιμοποιούν ένα κοινό σύστημα ανεξάρτητων ισλαμικών χωρών σε διάφορες περιοχές, θα πρέπει να έχουν τα ίδια πρότυπα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να θεσπιστούν τα πρότυπα αυτά, να δημιουργηθούν τα κέντρα για τη θέσπιση αυτών των προτύπων και να συνδεθούν τα κέντρα αυτά μεταξύ τους μέσω μιας μητρικής οργάνωσης χρησιμοποιώντας κοινές βάσεις δεδομένων.

Το ΝΑΤΟ το κάνει σήμερα. Το ΝΑΤΟ έχει πρότυπα. Η SADAT δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας μέσω του ινστιτούτου ASSAM, το οποίο έχει επίσης συντάξει ένα σύνταγμα για ένα ισλαμικό συνομοσπονδιακό κράτος, του οποίου ή έδρα θα είναι η Κωνσταντινούπολη και η επίσημη γλώσσα θα είναι αραβική.

Πρόκειται για ένα αντίγραφο του συντάγματος της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένων κυριολεκτικά των ίδιων διατάξεων. Το σύνταγμα του ινστιτούτου ASSAM έχει ένα ειδικό τμήμα για τον πρόεδρο του ομόσπονδου κράτους, που θα είναι εκλεγμένος χαλίφης", δήλωσε ο Τούρκος σύμβουλος του Ερντογάν.

Διαβάζοντας όλα αυτά συμπεραίνουμε, ότι η πρόσφατη επίθεση “φιλίας” που εξαπέλυσε η Τουρκία (σε Μαυροβούνιο χορήγηση αμυντικής βοήθειας 15 εκατ δολαρίων, Σερβία κατασκευή δρόμων, σε Αλβανία αμυντική βοήθεια, κά σε Βοσνία, Βουλγαρία) σε πρωθυπουργούς και προέδρους των χωρών των Βαλκανίων (εκτός Ελλάδος) , είναι στην κυριολεξία “στάχτη στα μάτια”, και απλά τους κρατά σε καταστολή τον Ερντογάν μέχρι να έρθει η σειρά τους.

Μιλάμε για υπαρκτά τουρκικά σχέδια για την δημιουργία ενός Χαλιφάτου, που σημαίνει ουσιαστικά αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, την ώρα που Αμερικανοί, Βρετανοί, Γερμανοί και λοιποί “βαράνε” παλαμάκια στον Τούρκο σουλτάνο που τους "χορεύει κανονικά".

Είναι σίγουρο ότι και πάλι μόνη της θα βρεθεί η Ελλάδα με το “θηρίο” που ονομάζεται ισλαμική Τουρκία, αλλά και πότε δεν ήμασταν μόνοι μας στην πανάρχαια ιστορία μας;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ